Гръцкият депутат КАМЕНОС: Чуйте какво ви казваме, БЪЛГАРИЯ няма друг път освен нашият – ЗАЕМИ, ЛИХВИ, ПО-ГОЛЯМ ДЪЛГ…

Dimitris_Kamenos_deputat_ot_partia_Nezavisimi_garci_3_02_2015 Гръцкият депутат от новото правителство – Димитрис Каменос предупреди българите: Чуйте какво ви казваме. България няма друг път освен нашият – заеми, лихви, по-голям дълг, по-големи заеми, по-големи лихви, още по-голям дълг. И така до безкрай. Тази спирала е измислена от
Европейския съюз. Държавите в него са загубили суверенитетът си. Нямат своя политика, като целта е да ни направят бедни и зависими. Дават ни уж спасителни пакети, а не могат да се платят само лихвите. Не повтаряйте нашите грешки. Това е нашето послание. Трябва да знаете къде отивате. Нямате свой суверенитет, нямате свой бюджет, нямате нищо. Работим за 50 000 бюрократи в Брюксел, които диктуват как да живеем. Те казват в например в Гърция няма да произвеждате коли, ще ги произвеждат в Румъния, в еди коя си държава ще произвеждат ток, България няма да произвежда ток. През България няма да минава Южен поток. Петрол ще се вади еди откъде си. Тези чиновници ги интересува единствено техният интерес и едновременно с това обслужват интересите на банките и фондовете, които дават заеми на държави като Гърция, България, Италия, Испания, Португалия. Чиновниците са подкупени от парите, а ние работим и трупаме по-големи дългове. В колониалните държави като нашата и вашата се плаща на огромен публичен сектор, който да обслужва колониалната политическа класа. От останалата част от обществото искат да обслужва дълговете. Те ни дават заеми и ни казват как да ги харчим. Истината е, че всички работим Северът да става по-богат, а Югът по-беден. За една не малка част от заема ни казват ще купите с него военна техника и въоръжение. Защо? Какво стана в Украйна. Европа подкрепи едни неонацисти да вземат властта. По заповед на Брюксел отиде нашият и вашият външен министър и се прегърна с нацистите в Киев. В Гърция, Германия, Франция и всички останали държави нацистите са в затвора. В Украйна обаче управляват, защото така е изгодно за Америка. Европейският съюз и Америка искат Гърция да има все по-големи и по-големи дългове, защото знаят, че имаме най-големите в Европа запаси на нефт и природен газ. С вас искат същото, защото вие имате други природни богатства“, категоричен е гръцкият депутат от партия „Независими гърци“ Димитрис Каменос.
Podemos_100_000_du6i_na_demonstracia_v_centara_Madrid_30_01_2015
Снимка Интернет
Това е демонстрацията на партия „Подемос“ в Испания, която също като „Сириза“ в Гърция се обяви срещу колониалното робство наложено от Европейския съюз.

Подобни новини

101 Thoughts to “Гръцкият депутат КАМЕНОС: Чуйте какво ви казваме, БЪЛГАРИЯ няма друг път освен нашият – ЗАЕМИ, ЛИХВИ, ПО-ГОЛЯМ ДЪЛГ…”

 1. Таня Сегменова

  Напълно вярно,но кой да разбере и какво да направи и кой да помогне да се променят нещата,народа е заспал…..!

  1. Стоян Стефанов Ташев

   Госпожо Т. Симеонова, отговота на въпроса Ви е кратък. Необходимо е да се обеденим в една партия която е доказала, че се бори за народния интерес. Надявам се, че на вички вече е станало ясно, че единственнатата партия в България доказала това е АТАКА. Единственно чрез гласувайки за АТАКА, така както гласуваха Гърците за СЕЗИРА ще моце да се освободим от новия поробител ЕС. Нека не забравяме, че обединението прави силата. Няма време за губене, колкото повече бездействаме толкова по-лошо ще сава.

  2. златно цвете

   Ето кой Таня! Запознай се със всичко написано.
   http://www.ideyazabulgaria.org/

  3. stanka ivanova

   Точно и напълно вярно…

 2. hako

  всеки сам си избира политиците и никой никого не кара да прави дългове … като не искат дългове мислете как живеете и дали наистина си изкарвате парите които се харчат по вас и получавате , цяла западна европа се вози на автобуси и малки коли у нас са джипове

  1. Аз

   Къде видя,че цяла Европа се вози на автобуси и малки коли ,бе шматарок.За теб Европа да не би да е Албания.

  2. бай ганьо

   Ти в западна европа май не си стъпвал.

 3. hako

  аз до сега грък да работи не съм видял който е видял да сподели

  1. Уважаеми г-н haco намирам вашият коментар изключително грешен и не смятам да седна да ви уверявам в обратното . Това което искам да ви кажа е че системата която следва Е.С. е така направена че облагодетелствува изключително северните държави и заробва европейският юг. Например и България и Гърция са селскостопански държави но квотите които им позволява Е.С. са такива , че не им позволяват да доминират на световният пазар. Не зная вашата възраст но ако сте по млад моля потърсете данни за да се уверите че България например през десетилетията на 70-80 години е един от най гоелмите износители на селскостопанска продукция произведена по естествен път а сега сме задължени да купуваме Хонладски и Германски селскостопански продукти прозведени в оранжерии с огромно съдържание на различни химикали. Гърция е в състояние да задоволи огромни пазари със селскостопанска продукция ( и повярвайте ми гърците не са мързеливци) но системата ни ограничава. Съжалявам че имате такова мнение за гръцкия народ но предполагам че това е от грешна информация която имате.

   1. Нико

    И аз съм виждал. Дори работеше заедно с мен на обекта всеки ден по цял ден. Съгласен съм с вас Никос Саликирякис.

   2. Стоян Стефанов Ташев

    Никос Саликирякис възхитен съм от Вас, от познанията Ви, от еродицията Ви, от умението да представяте информацията във лесно разбираем вид. Надявам се, четези които ще прочетат коментара ви ще отценят както качеството на кратката Ви публикация така и личните Ви качества.

  2. Свако Цако

   В Гърция не съм бил,но за Кипър мога да кажа,че хората там си работят здраво!Колкото до джиповете-кой ги кара!?Мутрите!В Западна Европа дали си имат такава мощна мафия,каквато ние си отглеждаме тук?!

   1. златно цвете

    Там има закони и ги спазват стриктно,с цялата им тежест.Но хората си търсят правата,както и си знаят задълженията.

  3. Георги

   Меко казано! И в Испания е така, просто ми се повръща от тяхната неадекватност ,безотговорност и тъпомислие около 20 минути докато ти донесе кафето. Ако не го разлее разбира се. И бла бла бла криза….Отврат, хак да им е кризата.

   1. златно цвете

    Ами защо си там тогава? И защо да им е хак кризата? Нали се сещаш че кризата засяга най напред емигрантите.Внимавай какво пожелаваш.И аз съм в Испания и мога да кажа че не са никак тъпи.Зависи с кого общуваш.Намери си по интелигентна среда! В БГ всички ли са професори?

  4. цако

   Живея в Гърция от 2009г . Вярно е има тарикати, които се възползват от социалната система на страната, но с голямо съжаление искам да призная, че гърците работят по-качественно от нас. Това, което чувате по телевизиата са хвалби, които внушават на българите, че са по-умни, по-красиви само за да не изпуснат кравата.

   1. Grableva

    Vidiala sum i sum vijdala mnogo.Za Gurcite sum.

  5. Юлиян Петков

   Хубаво го е казал! И ЕС е един вид връщане към един нов СССР. Пак от същите мръсници създаден. И не кредити а неустойки трябва да ни плащат за комунизма! Да не се правят две и половина! Докато не станем суверенна държава като Швейцария или Исландия – бял ден няма да видим!

 4. Валентин Великов

  Това, че гърците не работят е лъжа. Системата е така измислена, че колкото повече работиш, толкова по-беден си. Коментарът, който ще пусна утре е за милиардерите в света, които колкото стават по-богати толкова колкото другите обедняват по-горната система.

 5. Много точно и ясно казано! Дано преводът да е точен и коректен! Иначе, ние сме 3-4 години по-назад от Гърция, те ни предупреждаваха да не се радваме, че сме в ЕУ съюза, ама никой не ги слушаше… дано сега ги чуИем

  1. златно цвете

   От видяното по испанските новини снощи ,посещението на гръцкия премиер в Париж ,не останах с впечатлението че са против европейския съюз.Но знам друго,медиите в България са собственост на мутроолигархията и страшно манипулират народа.

 6. Георги

  Ха ха седнали тия търтеи акъл да дават. ЕЕ това е гръцка наглост, изядоха 200 000 000 000 евро и сега не щат да плащат. Те искат да танцуват и да смучат пари от туристите със скапан сервиз, а ние да им слугуваме. Европа е супер добре уредена, само трябва да следваш правилата, това е. Какво искате да ни свалят по границите и да ни гледат на кръв. Стига, българина е равен с всеки друг и ако, някой не ще да учи и работи да ходи в Африка. А на онези мързели по един шут в задника и на полето където трябва да са, а не по дискотеки и Мерцедеси. Пиша от Испания и съм свидетел на същите мързели до 20 минути не било закъснение хаха, ами нали ядат без да плащат и те. Гърците и Испанците искат цяла Европа проста и мързелива, е това искат те. Да нямат кокуренция и да въртят сиртаки по суфрител. Аз като вадих на немски пасажер по 3 бона не видях ни един грък или испанец, значи цял свят може да си напъне задника за пари, те не могат. Търтеи.

  1. Мисля че това описание е доста близо до вашият тип човек: този дето продава мускалчетата дето не ги е произвел и този който е съдник на всичко:
   Бай Ганьо е образ – тип. В него се откриват чертите и морала на прослойкта, към която принадлежи. Това е новооформящият се буржоа, който усеща силата на властта, парите и няма желание за културна промяна . Той е необразован, груб, скъперник, егоист, лишен от всякакви нравствени чувства, у когото келепирът заменя патриотизма.

   1. Георги

    Светът върви напред и ако някой иска да тегли назад като рак, да е жив и здрав. Как може еднин 18 годишен грък който е 4 пъти по-глупав и 6 пъти по-мързелив от един българин да живее 9 пъти по-добре и да кара Ауди ново разбира се. Аз печелих 3 000 евро на пасажер сега са на влог и не работя. Давам уроци по барабани и карам 20 годишна кола. Пътувам по света и се радвам на 37 годишният си живот. Работил съм по цял свят, но грък и испанец НЕ ВИДЯХ ДА РАБОТИ. Стойте си в калта и умувайте. Който не ще да е европеец да тегли като циганин.

    1. Тодоров

     Ти за европеец ли се имаш бе келеш ?Много работлив бил я еди да работиш на полето или на строителен обект от сутрин до здрач ,и да не можеш да си вдигнеш пишката от умора ще те питам тогава „работяга“колко си европеец .Писна ми цял живот да гледам такива пикльовци като тебе да се изкарват „най“по всичко.

   2. Петър

    На вас господин всезнайко ще кажа че не познавам Каламарас да не мисли как да изработи всички други и се мислите за най умните в света но за съжаление сте точно на дъното където и ви е мястото

    1. Георги

     Ха вчера гледам испански новини и Сириза вика -Вече Гърция не приема команди от други. Е това ама точно, испанско-гръцко мислена НЕ МИ ГОВОРИ ТАКА НА МЕН. Ало който плаща ,той поръчва музиката. Върни парите, па бъди свободен. Отвратен съм от тъпанрщината им и вечно зяпналата уста и високо вдигнат нос за да не усещат насрания си задник. Сред такива живея, големи келеши са.

  2. Ros

   Тогава какво правите в Испания. Елате си тук да се гърчите. Гърците никога не са се давали,ама ние сме и глупави и страхливи,ама на приказки сме велики. Много вярна статия,искат и ни направиха роби. Това е самата истина!!

   1. Тодоров

    Така е,и наистина простият човек най-добре можеш да го експлоатираш и да му насаждаш вината ,че е мързелив,некадърен и т.н. и най-вече да не му платиш както трябва за труда му като му кажеш,че не е достатъчно добър в работата си.

 7. България рано или късно ще тръгне по пътя на Гърция.Колкото по-рано ,толкова по добре за НАРОДА ни.Това не е ДЕМОКРАЦИЯ да ни учат какво да правим и как.Демокрацията е свобода на действията в дадена страна и спазване на международните спогодби ,които са ефективни и за двете страни.Сегашната демокрация е ДИКТАТУРА от БРЮКСЕЛ ,която са длъжни да изпълняват останалите страни членки,независимо дали им е изгодно или не.Българите няма да работят под такъв ДИКТАТ,който е изгоден единствено на БРЮКСЕЛ.За комфорта на брюкселските чиновници -не.Нашият народ има достатъчно природни богатства ,за да бъде самостоятелен и независим от ДИКТАТА НА БРЮКСЕЛ и която и да е друга държава в света.

  1. Георги

   Не е диктат а правила, ако не е така става Африка. А това,че ние изгонихме чужденците от бг селото си е наш автогол. Е сега са пълни с цигани.

   1. Тодоров

    А бе пикльо какви правила бълнуваш?Нали уж искате свобода а в същото време подкрепяте т.н. „правила“.Един вид „искам да живея свободно ама да ми казват от ЕС как да живея“.

 8. анонимен

  Защо е тази злоба и ненавист към Гърция, напротив сега е време да замълчим и да застанем рамо до рамо с тях.Колкото по скоро се махнем от ЕС и НАТО толкова по – добре за нас и нашите съседи.И тук искам да попитам платените дразкачи:За колко пари месечно продавате Родината и утре когато и нас ни въвлекат американците във война ,вие така смело ли ще се биете за тях?А на гърците ще кажа едно огромно БРАВО и ще им пожелая успех в тяхната борба .

  1. Георги

   Ха ха платен.. Не аз съм един европеец който не толерира мързела и тарикатщината. Злобата е същата която таи българина към циганина който не си плаща тока. Етова са гърците едни роми дето карат нови коли и играят сиртаки на наш гръб. Излезте от Европа и НАТО и къде? Ха има много по-умни икономисти които са създали тия обединения. А,че има тарикати, дето не щат да плащат си е техен проблем. Е докато се толерира мързела и тъпотията ще е така. в Испания като бях келнер се смееха, сега като мина с пари и сако ме мразят, хак да им е селяндури прости и мързеливи, Ще го чакаш да се наговори по телефона, че после ще работи, сега да ядат акото и да си плащат масрафа, търтеи безподобни.

   1. Абе отворко както си толкова отворен какво търсиш при Испанците а си неседя с САКОТО в България а си отишал при мързеливите Испанци. Писналоми е от таквис нещасници как то теб да до обвиняват цели Наций. Добре че са те прибрали Ипанците че сигорно и ти както Циганите……..

    1. Krasimir

     Научи малко граматика – излагаш се КИФЛО !

     1. Георги

      Защото говоря 5 езика, ходя навреме наработа, не пия кафе 40 минути, нямам заеми за 50 години. Защото европейците заслужават един добър сервиз който испанец и грък никога няма да ти дадат. НЕ ТЕ искат ти да чакаш, да си платиш отгоре, и да ти тръшне паницата най-демонстративно и когато му направиш забелешка да те напсува и да ти каже отивай си в твоето село и след скандала да дойдат 4 коли с полиция. Е ТОВА ИСКАТ ГЪРЦИТЕ И ИСПАНЦИТЕ, ВСИЧКИ НИЕ ДА СМЕ ПРОСТИ, НАГЛИ И МЪРЗЕЛИВИ. Вярвайте ми , ТАКИВА СА. Никой не иска работник испанец, те затова са в криза, защото си я заслужават. Нищо не става от тях и ме е яд защото като знам как работим и внимаваме в България, а Европа дава по 300 милиарда на търтеите и ми става лошо. Щото заслужават 150 лв пенсия като майка ми. Е за това. Щото една баба испанка вчера ме пререди на касата и я избутах като мръсно куче да си чак реда, ДА НЕ Е ХИТРА ИСПАНКА.

    2. Петър

     Ама кифло ти ходила ли си на училище?

   2. АЗ

    георги, дори няма да си направя труда да ти напиша името с главна буква. Да ли някога си си задавал въпроса „тея умните икономисти“дали са помислили за теб и мен ?? По-скоро ДА помислили са,но за това как богатите да станат още по-богати. Не се имам за мързелив , работя на 2 места за да мога да покрия елементрани нужди .Като си толкова „велик“ за правилата , нали тук има същите правила от 2007г. (съмнявам се да си на толкова години ,че да си работил в Испания предитоа) защо не си работи тук по правилата и да си изкарваш кинтите ?Ти не си от тарикатите , обичаш да си плащаш , тогава какво те притеснява тук ?

   3. В.Масларов

    Кога стана европеец пък ти бе,смърдей?Миришат ти краката и поради това не може да се сравняваш с Гърция и Испания.

   1. Георги

    Ама то цял свят го знае бе госпожо. Те от 5 годишни бла бла. Не можеш му каза нищо. Нагло и мързеливо. Седи и гледа как опъваш и пръста си не мърда, живее с мисълта, че е патриции, а ти плебей. Тя облечена и отива на фиеста а ние оставаме да работим, ТОВА ПРАВИЛНО ЛИ Е. 4 пъти ми се е случвало на различни места, ние с 5 езика не сме ли хора. Най-нагло те гледа в очите и ти се подиграва АЗ СЕ РАДВАМ, ЧЕ СА В СОБСТВЕНОТО СИ ЛАЙНО. Ще чакам аз една дунда 20 минути да говори по телефона и ще ми каже тя вънка от водафон, мале щях да я пребия в магазина, това и трябва яко бой и да копат на полето. Гледам предаване „И ИСПАНЦИ ЗАПОЧНАХА ДА БЕРАТ МАСЛИНИ НАРЕД С БЪЛГАРИ И РУМЪНЦИ“. че те да не са извънземна цивилизация хаха взели да берат маслини. ВСИЧКИТЕ ТРЯБВА ТАМ, ДОРДЕ СИ ИЗБИЯТ БОРЧА И МЪРЗЕЛА.

    1. Петър

     Браво Георги

     1. Георги

      Пресен приме от 2 минути, току що колежката на жена ми каза,ЧЕ Е ЗАБРАВИЛА да и се обади за днешната среща по работа. Познаите каква националност е ?? Ето няма испанец не идиот, ама НЯМА.

 9. Дядо Мишо

  Тези, които искат да не играят по правилата на Брюксел да заминават за Африка-плащам им билета! Тези,които твърдят,че гърците не са мързеливи да ми кажат има ли германци, които да получават 15-та,16-та и 17-та заплата като гърците???

  1. Георги

   Е браво един умен човек да се обади. Колегата ми Мигел получаваше 1 800 евро 13 14 15 заплата, кошница с уиски и хамон(еленски бут), ядене и пиене на корем в ресторанта и псуваше клиентите, гледаше феисбука и хилише докато шефа бършеше прах . Адски мързеливи, латиносите не мож го накара хляб да нареже. Колежката по ЦЯЛ ДЕН на фейсбука, аз мия ,бачкам с 5 езика и дела бакшиши от руски милионери. Мразя ги тия тътеи, точно като нашите роми ама по-устатни. Един рибар си купи нов Голф точно когато фалираха всички кораби. Всички идваха с 20 минути по-късно на работа и накрая осъдиха шефа. Вчера гледам румънеца копа испанеца яде сандвич и плещи с комшията. Не можете си представи по мързелив и надменен народ. То да не ти се пада испанец келнер, ебати лайната тръшка ти чинията и плюе в нея, Как не научиха 2 думи на английски за толова години бе, то и шимпанзе би се справило по-добре. Ха инженера свързал кабелите, ама даже и не проверил свети ли, щракам ха няма ток, разбира се се разпсува и обвини цвлият свят и кабелите, яе са виновни.Това е грък и испанец, САМО ДА ЯДЕ ПИЕ И ПЛЕЩИ. Ей сега да бачкат в Германия дорде си избият борча и генетичният мързел и пълна безотговорност.

   1. Димитър

    Сигурно и 18та заплата да получават гърците пак няма да се равнява на годишния приход на германеца. Явно Гошко се отказва от 13тата, 14тата и 15тата си заплата в Испания за да следва примера на германците.
    Хората не са родени на този свят за да работят за някого !!!

    1. Георги

     Ами гърците са печелели бая добре преди 5 години и аз вадих 2 000 евро в Испания, но говоря 5 езика и ходих по рано от всички на работа за да отворя ресторанта. Клиентите чакат ресторанта празен, стига сте оправдавали мързела и циганомислието.

     1. Тодоров

      Стига с тоя мързел бе „работливко“ самоизтъквай се някъде другаде.

 10. анонимен

  Аз не живея в България, но съм живял в Чехия, Италия и Испания. Да в тези държави повечето работят по 8 часа,5 дни в седмицата и не си дават много зор.Вярно е и това че вземат 13,14,15 заплата,но това не ги прави лоши и мързеливи ,напротив отстояват правата си.Човекът не трябва да е роб , а трябва да живее в един по – добър свят,нали затова избрахме демокрацията.

  1. Георги

   Нямам нищо против, само да си плащат сметките. И да си оправят сервиза, че ми писна от китайски ресторанти.

   1. Димитър

    И те си плащат. Като им дадат спасителен заем с условие да къпят оръжие за 80% от него си плащат. Цял народ после плаща с лихвите за тези никому ненужни оръжия. Това е спасителната програма на ЕУ за която толкова много държите да си плащат.

    1. Георги

     Абе стига с тия цигани, кво ги жалите яде и сере и това е .

 11. Batko dani

  E pari4nata sistema e evreiska…….

 12. vanko

  Според мен. Това е отмащението на германия заради втората световна война и провала им в нея,сега ни вращат задето германия беше разделена на две.бих нарекал това трета световна война(икономическа)

  1. Krasimir

   брат, ходи на тъмно и си бии шамари – дано да ти светне малко сивото!

 13. тото

  В България има хора които са се скъсали от учене и сега взимат яки заплати. Има и мързеливи наглеци които искат държавата да им дава защото ги е мързеяло да учат….. Е тоя гръг ми прилича на вторите ….. Европа е длъжна да храни мързеливците ха ха ха …. когато излапаха 200 те милиарда що не роптаеха?

  1. Георги

   браво! Аз от Германия се прибрах в Испания, все едно от кон на магаре. Е да не мислите ,че някой се е разработил хахахаха 3 часа сменяхме 200 паунда в банка Сантандер, ЧЕСТНО и то с късмет. Идат ли гости ОТ Германияна -БГ ресторант, щото ще те излъжат и ще се изплюят в чинията СЪС СИГУРНОСТ. Тука закъснение от 20 минути не се брои за закъснение ВЯРВАЙТЕ МИ. Жената работи в хотел, камериерките не искат да чистят, ама честно. Просто не можете да си представите каква идиотщина е ама генетически им е вкарана в костите седиш и чакаш, па ако ху хрумне ще те огрее.. Ама на хапват и пийват добре. Здраве да е!

  2. skyiav

   САЩ в икономическа криза- целият свят в икономическа криза. Гърция в икономиеска криза – Гърция в икономическа криза и да си плаща;) просто следвам хронологията…иначе си им е добре на тях и не им се разваля рахата. Относно техния и нашия нефт, газ и нашите руди, води и т.н съм сигурен, че има кой да помисли отново!

 14. georgvi chankov

  garcite sa nai umni v evropa – nie balgarite nai tapite , tam rabotiat nad 200 000 balgari , kogato garci zapochnat rabota v bg togava moje bi shte sme gi stignali . za info na mladite 1961 g v garcia imashe voenna hunta i garci iskaha da preminat granicata s bg biaha ubivani na granichnata polosa.

 15. Петьо Ра

  Това почти всеки вече го знае.

 16. Frédéric

  Sobre todo, los USA quiere el oro de los pais europeo porque su economia esta aruinada!

 17. toi

  Георги,отиди да живееш в Германия,като искаш да си „европеец“!!!!!!!!!

  1. Георги

   Живея в Испания, в Германия работих, идеално се бачка, всеки си гледа работата и печели на свой гръб. Супер сервиз и организация. Времето е гадно.

   1. Krasimir

    Германия е номер едно – железни са !

    1. Георги

     ами щом още носят Европа на гръб след 2 войни…Най-добрият работник след японеца си е германеца.

   2. Димитър

    А защо ако мога да попитам живееш при хората дето плюеш? Правилно ти го казва да вървиш в Германия като ги хвалиш там толкова много. Може би защото е по-лесно да си сред „мързеливите“ от колкото сред работещите за да не те забележат в сравнение с тях колко и ти самия си се разработил…

    1. Георги

     Хаха щото са толкова мързеливи, че за 3 години си купих апартамент имам 4 работи а те реват. Еза това викаме работници от Румъния и България, щото испанеца пиеше кафето 35 минути. А и климата е добър. Вече съм пенсионер на 37 години, ТОВА Е САМА ДА ТИ СЕ БАЧКА…

     1. Podemos

      Къде има най много комплексари и фашисти? Там да ходиш да работиш. Най ще ти отива там

 18. Grableva

  Za Gurcite sum.Mnogo sa pravi.I ne sa murzelivi stiga s tezi glupavi cuti ot niakude si frezi ,koito se povtariat ot hora koito ne gi poznavat.

 19. Да не забравяме, че Елада е родината на демокрацията. Кратос означава сила. Когато един малък народ казва „Не!“, той вече не е малък. За пореден път нашите съседи доказаха, че са народ /демос/, защото като древногръцки хор единогласно подкрепиха младия, харизматичен и предприемчив политик Алексис Ципрас. Политика също е гръцка дума. За разлика от България в Гърция управляват професионалисти. И Папандреу, и Караманлис са потомствени политици, с необходимото образование и култура, със силно задгранично лоби. Ципрас също има политически стаж и няма да обърка ляво и дясно. Демокрацията /народовластието/ у нас не се състоя. Оказа се демагогия, т.е. лъжа. Когато един малък народ не може да каже „Не!“, той става още по-малък. „Не!“ на задния двор в ЕС, на американските интереси и базите на НАТО, на циганията и чалгата в целокупния български живот! Каквито и проблеми да имат гърците, те усвоиха националноотговорно евросубсидиите , подобриха значително инфраструктурата на страната. Нови, хубави пътища, модерно жилищно строителство, привлекателен, екологичен туризъм. И тази есен там беше спокойно и чисто, гръцките пенсионери /с орязаните пенсии/ пазаруваха с пълни колички в маркетите. не видях възрастен човек да плати на касата едно яйце или десетина маслинки, както ми се е случвало в центъра на Пловдив. Ние, „отли
  чниците“ на Балканите, които провалихме икономиката, образованието, здравеопазването, културата …Можем да си спестим иронията и сарказма към южната съседка. Тези думи също са гръцки. Виж, злорадствам е чисто българска дума, но да изпитваме зла радост не е белег на човещина. Ще поживеем, ще видим. Едва ли Европа ще остави елините да излязат от заведението, без да платят. Но и плащането на сметката може да се извърши достойно, без да се плаща данък на родната олигархия и чуждите кредитори. „Тик-так!“ – скандираха испанците на големия митинг на Подемос, подкрепят победата на СИРИЗА. Времето на лявата политика, неизбежна и закономерна при масовото обедняване, тиктака. „Началство, малко лудост ти трябва, началство!“ – провиква се Алексис Зорбас.

 20. Да не забравяме, че Елада е родината на демокрацията. Кратос означава сила. Когато един малък народ казва „Не!“, той вече не е малък. За пореден път нашите съседи доказаха, че са народ /демос/, защото като древногръцки хор единогласно подкрепиха младия, харизматичен и предприемчив политик Алексис Ципрас. Политика също е гръцка дума. За разлика от България в Гърция управляват професионалисти. И Папандреу, и Караманлис са потомствени политици, с необходимото образование и култура, със силно задгранично лоби. Ципрас също има политически стаж и няма да обърка ляво и дясно. Демокрацията /народовластието/ у нас не се състоя. Оказа се демагогия, т.е. лъжа. Когато един малък народ не може да каже „Не!“, той става още по-малък. „Не!“ на задния двор в ЕС, на американските интереси и базите на НАТО, на циганията и чалгата в целокупния български живот! Каквито и проблеми да имат гърците, те усвоиха националноотговорно евросубсидиите , подобриха значително инфраструктурата на страната. Нови, хубави пътища, модерно жилищно строителство, привлекателен, екологичен туризъм. И тази есен там беше спокойно и чисто, гръцките пенсионери /с орязаните пенсии/ пазаруваха с пълни колички в маркетите. не видях възрастен човек да плати на касата едно яйце или десетина маслинки, както ми се е случвало в центъра на Пловдив. Ние, „отли
  чниците“ на Балканите, които провалихме икономиката, образованието, здравеопазването, културата …Можем да си спестим иронията и сарказма към южната съседка. Тези думи също са гръцки. Виж, злорадствам е чисто българска дума, но да изпитваме зла радост не е белег на човещина. Ще поживеем, ще видим. Едва ли Европа ще остави елините да излязат от заведението, без да платят. Но и плащането на сметката може да се извърши достойно, без да се плаща данък на родната олигархия и чуждите кредитори. „Тик-так!“ – скандираха испанците на големия митинг на Подемос, подкрепящ победата на СИРИЗА. Времето на лявата политика, неизбежна и закономерна при масовото обедняване, тиктака. „Началство, малко лудост ти трябва, началство!“ – провиква се Алексис Зорбас.

 21. Народопобедител

  Истината е че, вече сме убезкървени всичките ни умствени ресурси работят вече за всеобщия заговор, а народа гледа с отвръщение към козите и кравите (които са ни създали от калта), а се избиват за синтетични наркотици и храни. Всеки ден вървя по улиците и не виждам хора, а ОРКИ (пасмина която отровена от гнусни храни и телевизия).
  Хора, връщайте се на село и пробвайте домашно сирене, суджук, ръкия, плодове и зеленчуци да усъзнаете живота. За децата ви вече ще е късно. На селата ви ще сте пуснали някого, когото не може да изгоните ! ! !Не може да възпитаваш че козар е срамна работа, а наркоманията да расте главоломно и проститутка и подлезурко да се наричат ГЪВКАВИ .

 22. дан

  този говори чисти глупости…те теглиха много милиарди, даваха огромни заплати, 13-та, 14-та заплата и пенсия, не се плащаха данъци, а икономиката им мижава…и всичко това доста преди да влязат в ЕС…сега защо трябва да протестират
  на България ЕС помага и то не малко…спрете да говорите простотии и се огледайте около себе си…а ако не ви харесва, марш в Русия

  1. Георги

   Един честен човек, баш така е. Циганина като се помисли за американец става страшно, сега го плащаме НИЕ. ГАМО ЯДЕН И ПИЕНЕ ИМ В ГЛАВИТЕ

 23. iv

  hako, работих 12 години в магазин/продавач-консултант/ с 500 души персонал в ΕΛΛΑΔΑ и колегите ми бяха само гърци, и за разлика от българите не само работят много, но и умеят да защитават интересите и своите и на колегите си. Дядо Мишо, получавахме половин заплата за Великден и лятото, и една цяла за Коледа. Пенсионирах се там с пенсия, за която в България само може да е в мечтите ми, макар че по-големият ми трудов стаж е български.
  От прозорците на магазина се виждаше СИНТАГМА – Народното събрание в Атина-,видяла съм почти всички протести отблизо.Те са един сплотен и задружен народ. Нали знаете поговорката“ Не питай старило , а питай патило“! От лични преживявания и опит , мога да кажа, ДА на светлинни години сме далеч от СЪЗНАНИЕТО на гръцкия народ и жалкото е , че не го проумяваме.

  1. Георги

   Точно като цигани ги описа сплотени и винаги отгоре, само чв твоята пенсия е въздушна и я плащам сега аз. Със здраве.

   1. iv

    Само искам подробно за ми обясните, Георги, как Вие ми плащате пенсията , като имам 22 години трудов стаж в България и 15 в Гърция?! През тези 37 години съм си плащала всички ниобходими осигуровки и данъци и в двете държави. Не зная кой на кого е плащал?!
    “ …имам 4 работи …“ – казвате Георги.
    По осем часов работен ден??? Кога спите ,Георги?!!!

    1. Георги

     1. За тези 15 години си получавал нещо надуто като балон, който каза БУМ.
     2.Вече не ходя на работа и се занимавам с уроци по музика.
     3. Келнера работи по 10-12 часа минимум.
     4.Сутрин миех една яхта 3 часа, после ходих келнер, в почивният ден сутрин в един хотел не винаги,, вечер уроци барабани 2 ученика, Понякога продавам аларми ходя да превеждам, понеже тука НЕ ИСКАТ ДА ГОВОРЯТ ЧУЖД ЕЗИК. И си лягах като всички келнери късно.

 24. Мария

  Гърците сте умни,но ние българите сме си глупавички ,така,че желаем ви късмет ,но ние ще си останем така,защото няма как да го проумеем това…

 25. Георги, все повече се убеждавам в твоята неграмотност, и като казвам неграмотност нямам пред вид правописа ти, а твоите познания в областа на икономиката, социологията държавната структура и много други сфери. Ти си както казах и по-горе в един пост съвременното издание на Бай Ганьо. Искам да ти кажа че хора като теб съсипаха и двете държави (Гърция и България) също хора като теб подържат и Германският икономически фашизъм . Наистина арогантноста ти да съдиш цели народи ( като самият ти си неграмотен) е впечатляваща. Както виждаш на мен не ми са нужни епитети за да опиша твоят тип хора и наистина се надявам никога да не се върнеш в България защото ти само лошо можеш да донесеш в тая държава. А също мога да направя и едно предвиждане, и то е че скоро и от там където си скоро ще се наложи да се махнеш защото обществата не търпят хора като теб. Просто ми е жал че България са се пръкнали хора като теб. Достатъчно търпях обидите от човек с толкова нисък интелект . Сега си мисля че е време да спреш.

  1. Георги

   Ами вкарах в в България 150 хиляди евро, от цяла Европа. Хората и по 100 евро са ми слагали на ръка, защото уважават работните. Не обиждам, а казвам истината, знам ,че не мога да надговоря средеземноморец и преставам по темата. А за тия дето реват, че немат пари-ПАСАЖЕРИ ПО ДУНАВ-G&P, UNIWORLD, VIKING, ROSA,SCILLA, и др. 1 месец 2 бона стига до 3. бач и готово. Щом унгарец, българин, румънец и германец могат и тия в криза трябва да могат. Чао и успех!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   1. iv

    Колко от тези 150 000 са законни? Декларилал сте си цялата сума? Независимо в коя Европейска държава работите се плащат данъци.В противен случай се нарича:
    Незаконна работа, а
    Незаконната работа е нелегална. Да работите незаконно означава, че не плащате данъци и че вашият работодател не изплаща социалните ви осигуровки.
    И на 4-те си работи сега сте регистриран законно? Такива дето „БАЧКАТ“/както Вие се изразявате/ на черно, надуват прословутия Ви „БАЛОН“.

    1. Георги

     Да с договор съм работил, само бакшиша е башка работа. В България такива многознайковци дето бистрят политиката се хранят от такива като мен дето търкат и носят чорби. Една циганка проститутка е по-полезна от един многознайка щото вкарва пари в България с дупето си и си храни чаавето. Това е „ГЛЕДАЙТЕ СИ РАБОТАТА.“ Вчера колежката на жена ми забрави да дойде по работа, а миналата седмица агента изобщо не дойде да ни покаже новата квартира, е щом не иска пари здрав да е. Елате вижте колко са плиткоумни И ТОГАВА ГОВОРЕТЕ. ТЕ ЯДАТ НАШИТЕ ЕВРОПЕЙСКИ ПАРИ, А КАЗВАТ, ЧЕ НИЕ СМЕ ЦИГАНИ И СМУЧИМ ОТ ТЯХ. Това трябва да се избие С ЧУК ОТ ТИКВИТЕ ИМ.

 26. Ваня Мавродиева

  ЗНАЧИ НА НАС НИ ТРЯБВА-ПРОКУРКАТА НА РУМЪНИЯ,СИРИЗА И ИСТИНСКИ ,ЧЕСТЕН РОДОЛЮБЕЦ-БЪЛГАРИН,ИЛИ ПО-ДОБРЕ БЪЛГАРКА..ЦЕЛИЯ СВЯТ ВИДЯ НЕВЕРОЯТНИЯ СЛУГИНАЖ НА Т.Н.БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИЦИ.МУТРИТЕ НАЧЕЛО С ГЕНЕРАЛИ/О.З./УПРАВЛАВАТ РОДИНАТА МИ.УНИЩОЖИХА-ПЕНСИОНЕРИТЕ, ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО, УЧИЛИЩАТА, ЗЕМЕДЕЛИЕТО, ЕНЕРГЕТИКАТА, МЛАДОТО ПОКОЛЕНИЕ ГО НАРКОМАНИЗИРАХА-ТОВА ГО НАПАВИХА ГЛАВОРЕЗИТЕ СЪЗДАЛИ ЛИГАВИТЕ ОЛИГАРСИ И ИЗЧАДИАТА ИМ.СЪЮЗИХА СЕ СЪС СЪЗДАТЕЛИТЕ НА АЛ КАЙДА И ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА-САЩ.ТЕЗИ БОЛНИ МОЗЪЦИ ИСКАТ ДА УПРАВЛЯВАТ И НАС-НО НЕ БИ-ЧЕРНИЯ ДОМ ДА СИ СЪБИРА НАДРУСАНИТЕ И ЗАРАЗЕНИ ИНДИВИДИ И ВЪН ОТ БАЛКАНСКИЯ ПОЛУОСТРОВ.ДРЕМЕ МИ ЗА БАБА МЕРКЕЛ,АНГЛИЯ,ФРАНЦИЯ-ЧУПКА-САТАНИ.

 27. Анти

  Оказва се, че освен кифли от форум BGmama, шепа пенсионери, които милеят за Путин, да напуснем НАТО и ЕС и да изградим отново СИВ (ама още по-сив, та чак черен), много други ентусиасти по Сириза няма. Прочетох повечето коментари, едвам не повърнах на гърчето-фен на бай Ганьо (навярно потомък на избягали гръцки комуняри, които не са посмели цял живот да се върнат в Гърция, за да не ги заколят). Истината е, че както е казал английският народ „безплатен обяд няма“ и гърците ще трябва да го разберат. Българите от своя страна са жалки, глупави, не чак толкова мързеливи, колкото гърците, но пък раболепни гъзолизци.
  Понеже съм от хората, които знаят как се държи оръжие (бил съм в казарма доста време), ще кажа следното, бих воювал за Германия, за Дания, за Белгия или която и да било северна държава в ЕС, особено ако каузата е да се затрият до крак мързеливи плужеци като италианци, испанци, гърци, българи и пр. и както се казва на война, да ме извинят малкото „collateral damages“. Само едно знам, на война мога да не оцелея дълго, особено ако ме въоръжат с 40 годишен Калашник и 60 годишна ракета Волхов, но няма да се бия за население от турци, цигани, комунисти, мутри, чалга певици, неграмотни деца на гореспоменатите и таксиметрови шофьори-интелектуалци, та дори да се наложи да ме застрелят в гърба.
  Между другото – софиянец съм и получавам 4500 лв. брутна заплата (заплата ми е над максималния осигурителен праг от 13 години), върху всяка стотинка до прага се осигурявам и плащам данъци върху всеки лев, нямам задължения към доставчици на комунални услуги, както и кредити (не дължа никому нищо).

  1. Георги

   БРАВО!

 28. Към Анти:
  „Не съм съгласен стова което казваш но докъто съм жив ще защитавам правото ти да го казваш“ Волтер
  Това ще рече демокрация но съм игурен че за теб това е мръсна дума. И понеже се опита да анализираш моите постове ще ти помогна да разбереш как стоят нещата. Да аз съм син гръцки политемигранти и се гордея с това, но ти това не можеш да го разбереш, тъй като твоят манталитет е да бъдеш изпълнителен , дисциплиниран без излишни познания които да те изваждат от равновесие . Наистина би ли ми описал как точно ще се справиш с всички тези катигории от хора които описваш в поста си, много ми е интересно, запитвам се също дали и методите на тжихадитистите са добри за теб. Ти който общо взето книгата която отваряш е телефонният указател , и културата която си добил (това много ме интересува къде и как си станал толкова извратен) е културата на една от катигориите които ти описфаш – мутрите. Няма да се учудя ако в домът ти на лично място е и пртрета на Фюрера. Та тука свършвам , ако си разбрал правилно , в което се съмнявам те нарекох фашист и това е мръсна дума за твое осведомение. Надявам се да си ме разбрал.

 29. Анти

  Гръкос, защо си загуби правописа? Да ти кажа разликата между комунист и политемигрант е като между вълк и овца. Съжалявам, че си роден и възпитан от комунистически изверги. Очевидно е трябвало да ви затрият още в Гърция, но нашите комунисти са виновни, че съществуваш.
  Тъй като ми сложи етикет „фашист“ и предположи, че мога да имам нещо общо с портрет на Хитлер нека кажем така, ако в една извратена вселена трябва да избирам между Хитлер или Сталин, то нека бъде Хитлер (някак си по-безобиден е, а и след него няма Ленин, чиито портрет навярно твоите родители са донесли от Гърция, загънат в одеяло).
  Крайните убеждения обикновено са характерни за слаби, болни, умствено разстроени или недъгави, които обикновено успяват да поведат по едни или други причини разни отчаяни хора след себе си (тук примера е Алексис Ципрас и гръцкия народ). Аз не съм отчаян, нито пък съм слаб, болен, умствено разстроен или недъгав, така че избора е лесен, между моя и твоя начин на живот, избирам моя. Ако трябва да водя война за това, ще я водя, а ако се наложи да те гръмна, тогава ще го направя с известна доза удоволствие 🙂
  И понеже установихме още в началото, че си генетичен отпадък на комунистически изверги, оцелял благодарение на други комунистически изверги, нямам никакво намерение да ти отделям повече време. Времето е пари, а ти имаш само дългове.
  „Венсеремос“, извинявам се от името на всички българи, че си оцелял, ходи си бързо в Гърция и кажи на Димитрис Каменос да си завре Олимп там където слънце не огрява.

 30. Георги

  Абе още ли се карате за глупости. Просто по средиземноморието хората са по-устатни и мързеливи, това е. Ген нищо повече. Грък живеещ в Америка ми го е казвал, че са много мързелив народ и че отишъл в Америка за да не се ебават с него. И в Гърция и Испания живеят като в хоремак, плющят карти и шорат мастики, правят се на американци, но са си монговци. Отвратиелен сервиз и самосъзнание, огромна уста и наакано дупе. Трябва да си сериозно луд да извикаш средеземноморец за работа. Бил съм по цял свят и ви го казвам от първо лице. Събота недела ясо ядене и пиене. Същото е в Южна Америка просто са генно изродени и не работят, само танцуват и бла бла бла и раждат и се развеждат и пак се женят. Тъпият и мързеливият, винаги се оплакват от нещо.

 31. Още с появата на дветe форми на управление (Комунизм и Нацизъм), е пренебрегнато или не е осъзнато все още за тогава, условието на Толерант-Приемственоста в човешките отношения.
  И двете форми на управление като култовo частни, безприемствено отричайки Социалната толенрантност в отношенията, една-друга яростно тласкаха и тласкат Човечеството към война и разруха.
  Както всичко живо на планетата така и Човешкият род никога не е бил, неможе и нетрябва да бъде заставян на еднаквост.
  И при двата случая влияе остро фактора-насилие в социалното мислене и поведение
  Комунизмът или “Държавният капитализъм”, заставяше народите да мислят Полит-идеологически еднакво, като с опонентите им се разправяха жестоко

  Нацизмът пък, вярвайки в измислена от тях единствено-една “виша раса”, селекционираше безправно Човечеството, и то насилствено.
  А „нисшата“ селекционирана от тях раса я правеха на сапун или я горяха в конц-лагерите на смъртта.
  И при двете системи светът живя и живee във войни, противоречия, нищета, мизерия, глад, болести, неграмотност и беднотия.

  Умишлено, за по лек контрол, Социалната система в днешно време е мулти полит-поляризирана, където единността на Народите е разцепена и разпокъсана според броя на политическите, Религиозните и Етнически течения в Държавите.
  С появата и на западно-парламентарната груп-поборническа система при избор на ръководство, умишлено се поддържа и откритата човешка дискриминация;
  ГРУП СРЕЩУ ГРУПА, човек срещу ЧОВЕКА,
  Нелоял срещу ТАЛАНТА, Мaжoритетна!
  „КАКВО ТУК ЗНАЧИ НЯКАКВА СИ ЛИЧНОСТ“?
  Н. Йо. ВАПЦАРОВ
  Където даже при решаването на важни Държавни задачи се набляга върху груп-посредственото решение на мажоритета, пренебрегвайки уникалното най-добро решение давано от талант-индивида.

  Времената обаче се измениха и Диалектикатра на Историята ни подсказа че, за да спрем войните и поборствата, а от там и заживeeм в истински мир, трябва да се извисим морално осъзнавайки че, времето на влияние в ръководството на личните троични, аматьорски убеждения, (Полит-идеология, Религия и Етнос) отмина с миналият век.
  НА ЧОВЕКА МУ ТРЯБВА НЕ ГРУПИРАНО МАЖОРИТИРАНА ПОСРЕДСТВЕНОСТ ОТ КУЛТ-ПОЛЯРИЗАЦИЯ и парламент-ПОБОРНИЧЕСКА, Анти-толерантна БЕЗПРИЕМСТВЕНОСТ,
  А КОНСОЛИДАЦИЯ ЧРЕЗ КОНСТИТУЦИОННО УЗАКОНЕНА ПРИЕМСТВЕНОСТ НА ТРОИЧНИТЕ НИ РАЗЛИКИ;
  ИДЕОЛОГИИ, РЕЛИГИИ и ЕТНОС!
  А за да стане това, т.е. да се озаптишат най-вече БЕЗКРЪВНО НАЦИЗМА и Нео-НАЦИЗМА, Америкосите НАТО-Коран пикльовци, Евро-Конгломерата с Колониaлиста-АНГЛИЯ и баб Меркел ШВАБСКА, а оттам и надигналият се ултра-радикален ислямизъм, ТРЯБВА СВЕТА ДА СЕ ВСЛУША И ПРИЕМЕ ТОВА КОЕТО ПРЕДЛАГАМЕ НИЕ БЪЛГАРИТЕ!
  В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ ЧОВЕЧЕСТВОТО ЩЕ СЕ САМОУНИЩОЖИ!
  http://novorossiya.name/natsizm-ili-ukrainskiy-natsionalizm/

  Сега е времето на троичната „Толерантна-Приемственост“.
  Това е приемствеността между Култово-групираните ни троични, най-вече аматьорски, лични увлечения;
  (Полит-идеология, Религия и Етнос).
  Култ-увлечения, които заради слабост срещу опонентите си, сме групирали и мажоритирали посредственото си решевие, подтискайки по-правилоното решение и глас на таланта-индивид
  Понеже не всeки на таз планета с названието Човек осъзнава и приема условието Толерантна-Приемственост, затова се налага да го впишем кат закон в Конституциите си.
  T/e.; Конституционна Забрана на намесата на тези 3(три)Частрни, поляризиращи обществото, КУЛТОВО-групирани фактора;
  ( ИДЕОЛОГИЯ, РЕЛИГИЯ, ЕТНОС ) , в Държавният сектор.

  Забрана на намесата им като частен-култов сектор, в Общо-Държавните вътре-Социални а също и външно-Държавни професионални отношения, е основата на истинската Демокрация !!

  Става дума за КОНСТИТУЦИОННА ЗАБРАНА Само на ВМЕШАТЕЛСТВОТО, на тези 3 ОСТАРЯЛИ С ВРЕМЕТО, горе упоменати, Частрни груп-култови, Поляризиращи обществото-прослойки , а не забрана на организациите им!
  Нека си останат, но по райони и проповядват идеи, вери и произход, па макар и групирано, НО ПО ДОМОВЕТЕ КАТО ХОБИ ВЕЧЕ!!

  НА ЧОВЕКА МУ ТРЯБВА НЕ ГРУПИРАНО МАЖОРИТИРАНА КОЛИЧЕСТВЕНА -ПОСРЕДСТВЕНОСТ ОТ КУЛТ-ПОЛЯРИЗАЦИЯ и парламент-ПОБОРНИЧЕСКА ГРУП-БЕЗПРИЕМСТВЕНОСТ, А КОНСОЛИДАЦИЯ ЧРЕЗ КОНСТИТУЦИОННО УЗАКОНЕНА ПРИЕМСТВЕНОСТ НА ТРОИЧНИТЕ НИ РАЗЛИКИ;
  ИДЕОЛОГИИ, РЕЛИГИИ, и ЕТНОС!

  Народ който не си храни собствена армия, ще трябва да храни чужда!
  „Стара Славянска поговорка“

  БИ-СМИЛ-АЛЛО, РАХМАН Ал-РАХИМ, АМИН!!

  С уважение:
  И.П.Енчев / enchev_ip@abv.bg

 32. НИЕ-БЪЛГАРИТЕ СМЕ ТЕЗИ ПРЕД КОИТО СТОИ ЗАДАЧАТА, ДА НАПРАВИМ ИСТИНСКА-ДЕМОКРАЦИЯ, И ПРОМЕНИМ СВЕТА!
  Вижте какво е направила ЗАТВОРЕНО-ПАРТИЙНАТА ИДЕОЛОГИЗАЦИЯ с обществото в държавата на ДЯКОНА?
  Всички сме жертва на ЧАСТНАТА КУЛТОВО-МАЖОРИТИРАНА ПОЛИТ-УЗОРПАЦИЯ!
  ДОКОГА?
  Меж-партийна безприемстйвеност, пререкания, поборства, НЕНАВИСТ, ОМРАЗА, тотално социално-разцепление, още повече в Държава с многоетническо общество като РОДИНАТА НА ДЯКОНА!
  И то в момент когато ни трябва КОНСОЛИДАЦИЯ а не безприемствена ПАРТИЙНО-ИДЕОЛОГИЗИРАНА, РАЗЕДИНЯВАЩА НИ групщина, за да оцелeeм.

  ДЪРЖАВАТА не значи правителството, а НАРОДA В НЕЯ.
  Какъвто е народa такава ще е и Държавата.
  А правителството е само един временен „резултат“ от РАБОТАТА на Народа.
  От това следва изводa че, щом една „работа“ не е свършена както се полага, то и „резултата“ от нея НЯМА ДА Е ДОБЪР!!

  Ще кажа само 3 най-важни условия за ИСТИНСКАТА Демокрацията;

  1/ Toвa e Правото на Производителя-Работник!
  Конституционнoтo Правото на Производителя-Работник да бъде активен участник не само в Производството, но и в Пропорционалното Разпределение на Печалбите от товa Производство!
  КОЕ СЧЕТОВОДСТВО НА ФИРМА ДАВА ИНФОРМАЦИЯ НА РАБОТНИЦИТЕ СИ ЗА ИСТИНСКИТЕ ПЕЧАЛБИ ОТ ТРУДА ИM И БИЗНЕСА, А КАМО ЛИ ДА МИСЛИМ ЗА ПРАВО НА РАБОТНИКА ДА УЧАСТВУВА РАВНОПРАВНО В ПРОПОРЦИОНАЛНОТО РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ НА ПЕЧАЛБИТЕ?
  НИКОЯ В СВЕТА!
  А ИСТИНСКАТА ДЕМОКРАЦИЯ ГО НАЛАГА ВЕЧЕ, АКО ИСКАМЕ ДА Я ИМА!

  2/ Правото на гаранция за Несъдимост, в защита на презумпцията за невинност!
  Конституционното юридичеческо, гаранционно Право за Несъдимост на честната част от обществото, а не третирана наравно с престъпната, и заставяна лично да доказва невинността си, чрез свидетелства за Съдимост.

  3/ Toвa e КОНСТИТУЦИОННО УЗАКОНЕНАТА ПРИЕМСТВЕННОСТ на Човешките ни разлики, като най-ВИШЕ-ХУМАННО СЪЩЕСТВО НА ПЛАНЕТАТА!
  Конституционно Узаконената ПРИЕМСТВЕНОСТ на Разликите в
  1/ Убеждения-ИДЕОЛОГИИ, И ПОЛИТИКА,
  2/ Вери-РЕЛИГИИ и
  3/ Произход-ЕТНОС.
  Конституционна Забрана на намесата на тези 3(три)Частрни, поляризиращи обществото, КУЛТОВО-групирани фактора;
  ( ИДЕОЛОГИЯ, РЕЛИГИЯ, ЕТНОС ) , в Държавният сектор.
  Забрана на намесата им като частен-култов сектор, в Общо-Държавните вътре-Социални а също и външно-Държавни професионални отношения, е основата на истинската Демокрация !!
  Става дума за КОНСТИТУЦИОННА ЗАБРАНА на ВМЕШАТЕЛСТВОТО на тези 3 ОСТАРЯЛИ С ВРЕМЕТО, горе упоменати, Частрни груп-култови, Поляризиращи обществото-прослойки , а не забрана на организациите им!
  Нека си останат, но по райони и проповядват идеи, вери и произход, па макар и групирано-АМАТЬОРСКИ, НО ПО ДОМОВЕТЕ, КАТО ХОБИ ВЕЧЕ!!

  Коя Държава в света е гарантирала това, Конституционно??
  Никoя!!
  Тогава нямa и Демокрация никъде !
  До кога ЧУЖДОПОКЛОННО ще се влачим под опашката на тази “Дем(ек)-ократска Йевро-АНАРХИЯ”, ПИТА (полит-съветника, пророк ) ИЛИЯ ЕНЧЕВ, чието име цяла една улица в родният му град-ПЛОВДИВ, не случайно носи??

  С уважение:
  И.П.Енчев / enchev_ip@abv.bg

 33. I.Yankov

  Нужен е Балкански съюз да си направим.
  Само тогава ще можем да си защитаваме интересите!!!!

 34. Katia

  20 години живея в Гр.и ви уверявам, че легендата за мързеливите гърци е просто една медийна измишльотина. И във Гърция както навсякъде има и мързеливи и работливи хора и през годините а съм виждала доста и от двата вида. За разлика от нас обаче аз искренно се радвам на навероятния патриотизъм, която тази нация притежава. Нещо, което съжаление далеч не мож да се каже за нас.Вижте само след 5-годишна криза какво се получи на последните избори, а при нас след 25 години мизерия нещата не помръдват дори сантиметър. Газят ни, мачкат ни кой от където завърне и никой не се противи. Май е вярна приказката, че всеки народ заслужава управлението, което има.

 35. Nedyalka Ganeva

  Като знаете, че пътят ви е лош защо толкова години вървяхте по него-живяхте си и харчихте чужди пари!?Сега плашите нас -може нашият път да не е точно като вашия или се успокоявате, че ще има кой да ви прави компания !!

 36. Неизвестно

  Стига сте писали възмутени коментари в неизвестни новинарски сайтове ,стига сте се оплаквали ,ИЗЛЕЗТЕ НА ПЛОЩАДИТЕ И СЕ БОРЕТЕ ЗА РОДИНАТА СИ!……
  Зависими сте и се кланяте на всички за „2“ лева повече!
  Ако ви е толкова комфортно само да си клюкарите с интерес си постойте още няколко годинки вкъщи и продължавайте да си говорите глупостите !
  ВЪПРОСЪТ Е: СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ ЛИ СИЛАТА?
  „““БЪЛГАРИ“““ ?

 37. лudmil

  bravo na garzija

 38. Радина

  Много е просто. Гърция да излезе от ЕС. Никой не я кара насила да е колония. Българите също имат път-към Русия, Северна Корея…Там ЕС няма и ЕС робство също няма. Вземайте куфарчета и тръгвайте. Без сълзи и сополи.Някои ще останем. Така ни е добре.

 39. Йорданов

  Еи стига плюхте народите си ,нали и Вие сте част от тези народи а погледнете трезво на нещата Боко сега като изтегли 16 милиарда кои от народа ще види и лев от тях но народа ще ги плаща няма тои и министрите да ги връщат така ,че малко по спокоино в отношението към народа Ви ,погледнете ккои и как краде едва ли Вие или съседа Ви сте в играта с 16 милиарда как мислите а,

 40. The company founded in 1985, has total assets of RMB1.52 billion, occupies a total area of 800,000 square meters, and employs 3,000 staff members, including 98 senior engineers and technicians and 319 mid-level engineers and technicians.

 41. Han Krum

  Nai golemite Chastni banki svarzani s 5 nai bogati familii dadoha parite na Garcia,tezi deto komandvat sveta distancionno,deto pechatat parite na sveta I pribirat lihvite.Te shte vzemat
  ot Garcite vsichko barabar s ostrovite.I bez tova tezi 5 nai bogati familli iskat da namaliat
  naselenieto na zemiata do 1milard,chrez voini, bolesti,ekskurzii do Mars v edna posoka.
  Loshoto v sluchaia e che shte sme blizo do tazi badeshta obezludiavashta teritoria,narechena
  Garcia,shtoto mai haresvat I nashata Rodina.Vzeha da ni davat I na nas milirdi naposledak.

Оставете коментар