ГЪРЦИЯ каза „Няма да плащаме“ на ТРОЙКАТА КОЛОНИЗАТОРИ и вдигна минималната заплата на 751 евро.. 5000 подкрепиха правителството

Гърция каза „Няма да плащаме“ на тройката колонизатори – Европейски съюз, Европейската централна банка, Международния валутен фонд и увеличи минималната работна заплата на гърците на 751 евро. Преди 2 години диктаторите-робовладелци я намалиха почти наполовина.

demonstracia Garcia
demonstracia Garcia

За пръв път в новата история гърците подкрепиха правителството си в борбата срещу робството на Европа. 5000 излязоха на демонстрация и казаха „Не“ на Европейската централна банка, след като вчера единственото, което се разбраха Гърция и кредиторите-колонизатори е, че не се разбраха. ЕС, ЕЦБ и МВФ отказаха да приемат държавните облигации на Гърция като платежно средство по дълга. Така Гърция изгуби достъп до ключова финансова подкрепа и 10-дневното правителство започна да мисли за оставане на Гърция в еврозоната. Според Министерството на финансите на Гърция решението не поражда негативи за финансовия сектор на страната. Напротив, премиерът Алексис Ципрас даже увеличи минималната работна заплата на 751 евро. Това са 1500 лв. Къде сме ние?
От 150 години САЩ и Европа обикалят света и казват на народите как да живеят! Защо? Оставете ни, нас и всички хора по света да си живеят със своите традииции, категорични са гърците.
Снимка Интернет
Тройкака колонизатори – Европейски съюз, Европейската централна банка, Международния валутен фонд останаха шашнати от позицията на Гърция вчера да откаже плащането на огромния дълг, който всъщност се трупа по схемата на новото робство: ЗАЕМ – ЛИХВИ – ПО-ГОЛЯМ ДЪЛГ! Това чака и България предупредиха ни гърците, но тук никой не му се чува.

Подобни новини

Оставете коментар