Страната ни пак е в ръцете на идиоти, докато Третата световна чука на вратата

Родният български идиотизъм има историческия навик да се проявява най-силно по времето на световните конфликти. Както по времето на двете световни войни, така и в навечерието на Третата, родните идиоти са навсякъде, където би трябвало да ги посрещнат като вещици и да им надянат средновековните обувки с железни въглени.

Obama_Plevnaliev_Kamaran
Да започнем с президента Плевнелиев, който бе едно мънкащо човече, сложено от Бойко Борисов да му топли мястото, докато дойде неговото време. Естествено бе това нищожество, по-нищожно дори и от господаря си, да стане слуга на САЩ, за да открие своята провинциална идентичност. Това ли е наследникът на македонските комити, тази сива мишка, която ходи като зомбирана около мазния котарак Порошенко?! Но вижте самия Борисов… Екзотичният пожарникар се държи като изпуснал се заек в люцерна, когато стана ясно, че на народа му трябват лидери, когато се решава дали руснаците ще го изпарят с някоя ракета, или е по-важно да се надуват мускули и да се вкарват дузпи с „Бистришките тигри“. Горко му на българския народ. Когато по време на Априлското въстание го водеха овчари и хъшове, това бе звездният му миг. Вижте сега не само политическите фигури от лявото до дясното. Блюдолизците на САЩ от БСП първо отидоха да се кланят на нацистите в Киев и за това народът ги изхвърли от политическата сцена. Като военен министър Ангел Найденов всеки ден плачеше под американска заповед, че руснаците летели над въздушното ни пространство, а когато стана редови депутат, взе до говори против санкциите срещу Русия. Вижте продажните ни медии, дето се ръководят с желязна ръка от редактори-еснафи, които са запретнали ръкави да заблуждават българина, тъй както еснафа от Етъра бърка халвата или прави хума от глина. Блазе на народа наш, че има петвековен стаж! Нищо в дребнавата психика на оцеляването и КирякСтефчовщината не се е променило, само че този път Високата порта е във Вашингтон. Прав беше Достоевски, като се чудеше за какво руснаците са дали кръвта си, когато българите си живеели кротко в спретнати къщи под турска власт. Някои го тълкуват като красота на турското присъствие, а това всъщност си е чист национален позор. Който и сега ни се лепи с пълна сила на челото… За какво ни е била свободата тогава, за какво ни е свобода и сега, когато тя не е закодирана и в сегашното поколение, когато тя може да бъде само условие да си нечия подлога?!
Вижте този неразумен юрод Микола Балтаджи. Това е българинът, чиито деди са тръгнали сред обозите на руските войски, за да оживеят, той сега ни обяснява по БТВ колко гаден е Кремъл и как бесарабските ни сънародници отиват да отдадат живота си за Порошенко. И то за какво, за да запази тъпия си пост на посланик на измислената държава Украйна в София. А на т.в.-кадрите от Бесарабия се виждат как българските майки викат на Порошенко с ненавист Прасченко. Срам и позор за българския род си, Балтаджи! Ръцете ти са окървавени със смъртта на всеки наш съотечественик в Донбас.
Но да смятат у нас свестните за луди, идиотите за гении, това е е нашето проклятие… Още от времето, когато целият ни елит е унищожен от турците. За това, уви, ни управляват гените на преклонените глави, които сабя не ги сече! За това днес няма по-предателска и по-мръсна от българската върхушка!

Подобни новини

Оставете коментар