Преди 10 дни КАМЕНОС ви каза: БЪЛГАРИЯ няма друг път освен този на Гърция – ЗАЕМИ, ЛИХВИ,ПО-ГОЛЯМ ДЪЛГ Ето го доказателството: МЕНДА СТОЯНОВА: ЕК ни разреши заем от 8 млр евро, 14 млр лева от него отиват за стари задължения….

Преди 10 дни ви гръцкият депутат Каменос ви каза: България няма друг път освен този на Гърция: заеми, лихви, лихви на лихвите, лихва на лихвите на лихвите…, по-голям дълг към тройката колонизатори – Европейската централната банка, Международния валутен фонд и Европейския съюз. Много хора се съгласиха с Каменос, други не вярваха. Ето го доказателството.

Днес в парламента Менда Стоянова от ГЕРБ беше нападната от журналистите за 8-те милиарда евро дълг, който Европейската комисия се е съгласила да ни дадат. 14 милиарда от тях отиват за погасяване на стари задължения. Познайте какво ще се случи след 1-2 години – ще ни одобрят нов заем от 25 млр евро, от които 22 ще отидат за погасяване на стари задължения и така докато стигнем Гърция с 350 милиарда евро дълг и всички гърци, разбирай българи – роби. Да ви е честито.

Boiko_Borisov_glava_gleda_zlobnoСнимка Интернет

Това е играта на Бойко Борисов, взема заема, народът плаща.

 

Подобни новини

Оставете коментар