ИНЦИДЕНТЪТ с ФАЛКОНА е номер на Борисов с цел да заглуши ГРЪЦКИЯ ПЪТ на БЪЛГАРИЯ – плащаш лихвите на лихвите, на лихвите, на лихвите….

Инцидентът с фалкона е номер на Борисов с цел да се заглуши гръцкия път на България с вземането на заем от 16 млр лева по схемата – плащаш лихвите на лихвите, на лихвите, на лихвите, на лихвите….

Типично мутренско активно мероприятие, което цял ден ще отнема времето в ефира за важните въпроси на деня. Въпреки номера на Бойко все пак гръцкият път на България се дискутира във всички телевизии с изключение на БНТ, нали е държавна, но не и национална.

Boiko_Borisov_kato_narkobos_s_pura

 

От споровете в ефир се разбра, че е нарушен основният закон – конституцията в която пише, че основният финансов закон е бюджетът, а в него за 2015 г беше приет без заложен заем от 16 млр лева. Второто погазване на закон е, че парламентът не е разрешил такъв заем, даже не е внесено решение за дискусия. Дава се един документ за 16 млр лева при свършен факт, тоест подписан с 4 банки дилъри при лихва от 10%. Именно на база тези цифри експертите изчислиха, че след 3 г трябва да връщаме 48 млр лева. Точно това ни обясни гръцкият депутат Каменос – схемата на трупане на дълг. Тройката колонизатори дават заеми, продажни правителства разписват без да носят отговорност, дългът се трупа, защото не могат да се плащат лихвите на лихвите, на лихвите, на лихвите и така се стига до 350 млр евро дълг за Гърция.

„Вашият живот не е ваш, защото вашият път на развитие не е ваш“, предупреди ни гъркът.

Подобни новини

Оставете коментар