ВОЙНА защото АМЕРИКА има 18 трилиона $, 28-те в ЕС общо 29 трилиона $ и единственото спасение е обезценка на долара през войната! За БЪЛГАРИЯ трансатлантическото споразумение означава… 

Войната ще продължи, защото Америка има 18 трилиона $ външен дълг. а 28-те членки на Европейския съюз общо имат 29 трилиона $ външен дълг. И единственото спасение е обезценка на валутата през войната, която ще материализира дълговете.

За 18-те милиарда лева външен дълг на България трябва да се говори всеки ден и във всяка телевизия, но тъй като медиите са взети на концесия от властта очаквайте по лъжичка и то в обратна посока. Днес например в ТВ7, която от месец е проправителствена излезе финансовият министър от правителството на Иван Костов и обясни, че 1 млр дълг взет от Орешарски е бил нещо лошо и протестите добро, защото дългът бил за раздуване на разходите, а 16-те милиарда на Бойко Борисов са нещо добро, ако парите бъдат харчени умно. Коментарите ги оставям на вас.
Реалността е жестока мили мои. България е малка територия за новия световен ред и се подчинява на правилата наложени от глобализацията. Да го кажем с човешки думи. Трансатлантическото споразумение е следното. Парите в света са в 1% от населението и останалите работят те, богатите да стават по-богати, а бедните по-бедни. Например мобилният оператор Мтел е вече собственост на вторият по богатство в света Карлос Слим. Ако държавата реши да намали цените на услугата собственикът може да съди България на база Трансатлантическото споразумение. Един човек вече е по-силен от една държава като България, защото притежава 72 млр $ богатство, а 1332-годишната държава има дълг от 16 млр лева.

Boiko_Borisov_2_glavi_ednata_kazva_Ne_1mlrd_Ore6arski_drugata_Da_16_mlrd_16_02_2015

Да отидем на територията на Америка. В своя лекция проф. Ричард Улф разказва на студентите: Преди 6 месеца държавата САЩ спаси частната фирма „Дженерал мотърс“ като купи акции за 50 млр $. В същото време градът Детройт със 700 000 жители фалира с дълг от 18 млр $. Обама не даде пари на Детройт, а на частна фирма. След няколко месеца продаде акциите за 40 млр $, тоест от сделката държавата САЩ загуби 10 млр $, а в Детройт решиха да вземат от пенсиите на американците, чието пипане от 100 г беше забранено със закон. Взеха и заем от оня 1% милиардери. Те, пенсионерите съответно за да съществуват ще поискат от децата си, които отдавна са роби на схемата изплащане на заеми до гроб.

Това е трансатлантическото споразумение – 1% дават пари на цели държави, които трупат дългове, а сметката се плаща от всички граждани. Едва ли знаят американците, че всеки от тях има да плаща по 58 437 $ докато умре. В Европа е същото. Държавата с най-високи заплати – Люксембург има такъв дълг, че всеки люксембурец знае или не знае има да плаща по 696 000 евро. А сметката нараства, нараства, нараства. Затова е нужна война, която да доведе до хиперинфлация и дълговете да се обезценят. Стигнахме там, откъдето тръгнахме – войната.

Снимка Интернет
Бойко Борисов скачаше като ученичка преди 6 месеца, когато Орешарски искаше да вземе 1 млр заем, а днес се крие като мишка, когато трябва да обяснява защо тегли заем от 16 млр лв. В пространството вече се говори, че 2,2 млр $ ще отидат за покупка на американски танкове и самолети.

Подобни новини

Оставете коментар