НИТО ЕДИН ЧАРТЪР за Лято 2015! Гърция и Турция ударно ни откраднаха руските и украинските туристи! ТЕ: При вас е ВОЙНА..

До момента няма нито един чартър от Русия и Украйна към българското море за Лято 2015, каза Димитър Дичев от сдружение „Туризъм за Североизточна България. Миналата година по същото време чартърите са били десетки.

ruskinq_s_boqdisani_rusko_i_ukrainsko_zname_na_liceto
„Гърция и Турция ударно ни крадат руските и украински туристи. Няма как да спрем този процес. Министерството на туризма взе мерки, но сравнително късно. Ние издаваме визи за руснаци за един месец на цена 50 евро, Гърция го прави за 48 часа на два пъти по-ниска цена. Италия е намерила друг начин за облекчение – издават безплатни визи за участници в различни фестивали и събития. В Турция, която не е част от ЕС, визите също са безплатни. В Кипър е възможно да ти я пратят по пощата или на email-а. Гостът я разпечатва и после представя на летището“, сподели Дичев.

Руснаците и украинците отказват българското море за Лято 2015 и поради друга причина. „При вас е война и е опасно“, казват най-многобройните туристи досега – рускоговорящите.

Загубите за хиляди домакинства по Черноморието ще са колосални за сметка на американските танкове и самолети и глупавата политика на правителството на Бойко Борисов.

 

Снимка Интернет

Тази рускиня-украинка няма да почива на българското море през 2015 г, а в Турция, Гърция, Кипър и Италия, защото там няма война и цените са по-добри.

Подобни новини

Оставете коментар