„ГРЪЦКИЯТ“ ЗАЕМ от 16 млн ще бъде гласуван от ГЕРБ, Реформаторски блок и….. Пак припомняме думите на КАМЕНОС: Нямате друг път освен гръцкият, защото…

„Гръцкият“ заем на България от 16 млн лева ще бъде гласуван от ГЕРБ, Реформаторски блок, Патриотичен фронт и ДПС. Последните 2 партии просто няма да влязат в пленарна зала и ще осигурят необходимия кворум за да стигнат гласовете на ГЕРБ и РБ. Така ще бъде озаконен робският труд на българина в полза на колонизаторите – Световната централна банка, Международния валутен фонд и Европейската комисия. Доказателство, че ДПС ще подкрепят заема са думите на Менда Стоянова от тази сутрин: От изказванията разбирам, че ДПС разбират, че заемът е необходимост, а не каприз.

С гласовете на ГЕРБ, Реформатори и Патриотичния фронт дебатите бяха спрени от пряко излъчване по БНТ и другите телевизии вчера. Днес обаче темата бе разчепкана във всяка телевизия. Никъде обаче не коментираха, че 2,2 млр евро ще бъдат платени за американска военна техника. Затова бяха в България американецът Кери и шефът на НАТО Столтенберг. Това обаче Бойко Борисов няма да признае. Иначе той продължава да е маджо. На заседание на Министерски съвет Борисов заплаши, че ако 16-ти милиарда не бъдат приети ще даде властта на други за да намерят 6 млр лева, които трябвало да се платят до края на 2015 г. Тоест ще подаде оставка. Плитки номера, за плитки мозъци.
Пак ще припомним думите на гръцкия депутат Каменос: Нямате друг път освен на Гърция, защото как да живеете определят колониалната тройка ЕЦБ, МВФ и ЕК. Вие нямате думата, защото тази тройка е купила политиците ви и те изпълняват единствено заповеди. В Гърция предните правителства вземаха заеми по заповед и 1/3 от тях пак по заповед отиваха за покупка на военна техника.

Vasil_Levski_cveten_portretСнимка Интернет

Бандитът Бойко Борисов да попита Дякона Левски дали да вземе дълг от 16 млр лева.

 

Подобни новини

Оставете коментар