ШОКИРАЩ разпит на ПЛЕНЕН УКРАИНЕЦ: Обличаха ни в РУСКИ ДРЕХИ, трябваше да взривяваме банки, училища, пазари и.. АМЕРИКА загуби ВОЙНАТА в УКРАЙНА! Последният им опит да се върнат са СИНИТЕ КАСКИ!

Шокиращ разпит на пленен украински войник показа тази сутрин телевизия „Алфа“. Ето ви линка

https://www.ataka.tv/%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%BE/%D0%B4%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%BE-%D1%83%D1%82%D1%80%D0%BE-%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8-%D0%B3-c9282.html

видеото е в края. Този пленник няколко пъти нарича опълченците – сепаратисти и е смъмрен строго със забежката, че става дума за Донецка Народна република (ДНР) и Луганска Народна република (ЛНР). Ето ви потресаващият разказ на пленения украински войник, чието лице не се вижда, за да не бъде убит от украинското разузнаване:
„Дойдоха при нас американски военни. (Имената, имената, подкани го разпитващия). Имената са Гън Диланс и Конърс. Сформираха две групи, които трябваше да бъдат облечени в дрехи на сепаратистите (карат му се, че няма сепаратисти, а войници на ДНР). Да бъдат облечени в дрехи като на ДНР. Тези дрехи ни ги донесоха от украинското разузнаване. Задачите ни бяха да взривяваме пазари, автобусни спирки, банки, училища и други такива обществени места. (Да убивате обикновенни хора и деца ли?). Да, жители на Донецк и Луганск. Групите бяха 2 от по 12 души. (Кои им бяха командирите, имената?) Командирите, имената.. (мълчание и въпрос – Кажи им имената?) Имената са … Алексей Роланчук и Олес Василченко. Имаше и други групи, които трябваше да са в руски военни дрехи. За тях отговаряха от Службата по сигурността на Украйна, а командирът който ръководеше операцията е Саша Сулик. Тяхната цел беше масова диверсия на територията на сепаратистите. (Пак му се карат, че няма сепаратисти, а ДНР).
ukrainski_voinici_tank_ukrainsko_zname

Америка загуби войната в Украйна. Последният им опит да се върнат в играта са Сините каски, които , уж ще са миротворци. В Косово те изобщо не бяха такива. Истината е, че Сините каски са Контролиращи патрули на Америка. Не убиват, но забелязват и са активни само тогава, когато е изгодно на Америка. Например при нападения на някоя от враждуващите страни реагират само когато им изнася и не реагират пак когато им изнася.

Снимка Интернет

Две групи украински войници са се преобличали в дрехи на войници от ДНР и Русия за да взривяват жители на Донецк, Луганск и други градове на обществени места.

Подобни новини

Оставете коментар