Милионно шествие АНТИМАЙДАН в цяла РУСИЯ, пръв път в историята на света срещу АМЕРИКА и сателитите и! Всички пеят: В России майдана не будет

Уникални демонстрации „Антимайдан“ се провеждат в момента в цяла Русия. Митингите са срещу Америка и сателитите и. „Не искаме това, което стана в Киев да се случва повече никъде по света. Държавният преврат в Киев доведе войната в Украйна, където са убити 50 000 души, майки, деца, 50 000. Майдана е усмивка на Америка. Радват се как брат убива брата. Не забудем, не простим. В Росии майдана не будет, „, обявиха участници в Антимайдана. По улиците във всички големи руски градове излязоха милиони хора. Настроението е позитивно. На улицата са руснаци от всички браншове. „Не искаме никакви революции, оранжеви, розови.. Просто искаме да живеем. Всички пеят „Россия“! Голям Антимайдан се провежда и в Крим.

Antimaidan_v_Moskva_mnogo_sini_4erveni_znamena_plakat_Net_Maidan_Net_Voina_21_02_2015

„Няма да позволим агресия срещу Русия. Всеки който си позволи такава, трябва да знае, че Русия е била и ще бъде най-мощната военна сила в света“, каза Путин на всички, които излязоха да подкрепят политиката му.

 

Снимка gazeta.ru

Това е Антимайдана в Русия. „В России Майдан не будет“!

Подобни новини

Оставете коментар