БОРИСОВ да поиска ПРОШКА от БЪЛГАРСКИЯ НАРОД като признае с ръка на сърцето, че ЗАЕМЪТ се тегли по ЗАПОВЕД на САЩ за да им купим американското оръжие

Борисов да поиска прошка от българския народ като признае с ръка на сърцето, че заемът се тегли по заповед на САЩ за да им купим американското оръжие. Борисов обаче няма да го направи, защото Америка ще му спретне майдан, но не с кръв като украинския, а просто ще го извика във Вашингтон и Оставка. Господарите му много обичат такива, като него, да ги държат с компромати. В случая с бандитско минало. Заемът от 16 млр, който да плаща българският народ си е свръхбандитизъм, но вече легален, през закона. В света вече може да се приемат всякакви закони за убийство – с бомби, с глад, с храни, с лекарства, с каквото се сетите.

Boiko_Borisov_lqva_raka_na_dqsna_strana_vratovrazka_22_02_2015

Снимка Интернет
Бойко Борисов ще поиска прошка от българския народ друг път. Ще я поиска ето така с лява ръка на дясна страна, защото сърцето на Борисов е от дясната страна. Защото не е обикновен човек, а е Бог, който вече 5 г убива народа си, но няма да признае вина. Друг ще му е виновен.

Подобни новини

Оставете коментар