„Мъжкарят“ БОРИСОВ се скри от НАРОДНОТО НЕДОВОЛСТВО… Опозицията: Да дойде премиерът. ТОЗИ, който ИСКА ПАРИТЕ да дойде в парламента? PR-ра на ЗАПАДА – Плевналиев: От 200 г не е имало такива изгодни лихви, затова…

„Мъжкарят“ Бойко Борисов се скри от Народното недоволство пред парламента, където в момента се обсъжда дългът от 16 млн лева. Министър председателят не влезе в пленарната зала за да не бъде усвиркан. За сметка на това обаче казионните медии веднага пуснаха PR-а на Запада и Америка и техните „Западните ценности“ като дълг, лихви, лихви на лихвите, война, глад, мизерия – президентът Росен Плевналиев, който каза: „Сега е момента българските политици да проявят дълновизъм, като гласуват този заем, защото лихвените условия не са били по-добри от 200 г.

Човек да се смее ли, да плаче ли, да го съжалява ли, какво да прави.
На децата в България вече е ясно, че тези 16 милиарда лева се по заповед на господарите на Борисов и Плевналиев и 5 млр ще бъдат платени за американско оръжие. Заповед, която трябва да се изпълни, затова дяволите са готови на всякакво говорене.

plakati_Borisov_ne_kradi_Borisov_i_kompania_ubiici_24_02_2014

Снимка „24 часа“
Тази снимка е от протестта срещу Бойко Борисов, който се проведе във Варна във вторник вечерта.

Подобни новини

Оставете коментар