ЧЕСТИТО ви РОБСТВО, на ДЕЦАТА ви, на ВНУЦИТЕ ви, на ВНУЦИТЕ на ВНУЦИТЕ ви… ДЪЛГЪТ от 16 МИЛИАРДА беше гласуван със „За“ от ГЕРБ, РБ, ДПС, АБВ, ПФ. „Против“ бяха едва 50, от БСП и Атака

Честито ви робство, на децата ви, на внуците ви, на внуците на внуците ви… Дългът от 16 млр. беше гласуван със „За“ от ГЕРБ, РБ, ДПС, АБВ. „Патриотичният фронт“ също подкрепи заема с „Въздържал се“. „Против“ бяха едва 50 депутати – от БСП и Атака.

161 депутати от общо 213 обрекоха България на още по-голям глад и мизерия, защото 2,5 млр от тези пари ще отидат за американска военна техника.

Народните продажници искаха да гласуват веднага закона и на второ четене. Мая Манолова обаче поиска да внася поправки в закона между първо и второ четене, като заплаши, че законът ще падне в Конституционния съд. Скандалът стана грандиозен. ГЕРБ, РБ, ДПС, АБВ, ПФ гласуваха „За“ мигновенно гласуване на второ четене след първото и това се случи. Сега Конституционният съд трябва да го отмени, защото при всеки закон между първо и второ четене се дава време за предложения и изменения на всеки един закон.

plakati_Borisov_ne_kradi_Borisov_i_kompania_ubiici_24_02_2014

Снимка „24 часа“

Плакатите, които бяха издигнати във Варна за заема от 16 млр лева.

Подобни новини

Оставете коментар