АНДРЕЙ РАЙЧЕВ: Има 700 000 годишна заплата в здравеопазването, законна, има заплати по 10 000 на месец, в болниците са 26 000 души и се леят ЧУДОВИЩНИ ПАРИ.. Със ЗАЕМА от 16 млрд БОРИСОВ си КУПИ един ЕЛИТ, който експлоатира нацията..

Социологът Андрей Райчев взриви ефира на казионните медии през ТВ7 сутринта като обяви, че в България, в здравеопазването има годишна заплата от 700 000 лв, законна, на ведомост. Подробностите:

„С този заем от 16 млрд лева Борисов си купи елита, който експлоатира нацията. Това е проблемът на България. Много ясно чувам глух тътен. „Гадове“, срещу всички. „Сириза“ в Гърция не е избуяла от семена внесени от Германия. В България с този заем само се печели време. Какво искат да постигнат. Нищо. В болниците се леят чудовищни пари. Има 700 000 лв годишна заплата. Законна, на ведомост. Има заплати по 10 000 лв, а там са 26 000 души. Имаме 52 вуза и 6 мелници. Заплатите във висшите учебни заведения също са чудовищни. Това ли е стабилна държава? Какво ми говорите. Купиха си време, но не могат да си купят цената на тока. Има 183 млрд лева неразплатени между фирмите. Междуфирмена задлъжнялост е повече от чудовищна. Имаме един уговорил се елит и народен шок. Правителството ще падне когато реши ДПС. Този кабинет ще е на власт толкова, колкото ДПС реши. Бойко Борисов е на власт, защото Ахмед Доган така реши. С развалянето на коалицията с БСП за Орешарски ДПС си реши 2 проблема – с американците и с турците. Ахмед Доган реши да направи десен завой. Така Доган си направи нов дизайн на партията. Та техните избиратели са 5% от всички и им трябва нова стратегия. Вече я виждате“, обясни политико-икономическата обстановка в България Андрей Райчев.

Andrei_Rai4ev_glega_strogo_surovo_27_02_2015

Снимка Интернет
Андрей Райчев забрави да коментира, че част от заема от 16 млрд ще отиде са покупка на американско оръжие.

Подобни новини

Оставете коментар