УБИЙСТВОТО на НЕМЦОВ е последен, отчаян опит за РУСКИ МАЙДАН! Руснаците обаче са умни, не са украинци за да се хванат на американската провокация

Убийството на Немцов е последен, отчаян опит за руски Майдан. Руснаците обаче са умни, не са украинци за да се хванат на американската разруха. Целият свят вече разбра, с изключение на тези, които не мислят, че политиката на Америка е провокация, войни и изгода от хаоса.
Путин трябва да е пълен левак в главата за да не е наясно, че едно такова убийство ще вдигне протестите срещу него. Нали не смятате, че Путин е мазохист. Ясно е кой уби Немцов, тези които не им мигна окото да свалят малазийски самолет над Украйна и да обвинят Русия. После какво се доказа, че са американско-украинските фашисти. Кой направи Майдана в Киев – американците и украинските фашисти. Кой създаде Ислямска държава срещу която уж се борят – американците? Да сте чули Ислямска държава да е посегнала на Израел. Няма и да чуете, защото Ислямска държава е израелско-американски проект. Целта на Америка оправдава хилядите жертви. А целта е да бъде господар №1 в света, да казва във всяка точка по света какво да се случва. Само така може да не плаща огромния си външен дълг от 18 трилиона $. Мислете върху всяка една стъпка на американците, защо го правят. Например, 3 млн $ за главата на руски хакер, който източил 100 млн $ от Америка и се криел в Русия. С този акт Америка казва на света, всеки да внимава с нас, защото ние сме господарят и ще намерим всеки, навсякъде, който и да е, където и да е. Това е Америка и Немцов е просто една жертва. Какво тук значи някакъв Немцов, един от хайлайфа на капитализма, казват американските сенатори, когато произнасят смъртната присъда.

Boris_Nemcov_stiska_za_rakata_Ulia_Timu6enko_do_tqh_Poro6enko_2014

Снимка Интернет
Борис Немцов е руски бизнесмен, политик и държавник.Роден е на 9 октомври 1959 г. в град Сочи, в семейството на Ефим Давидович Немцов и Дина Яковлевна Ейдман – лекар, педиатър, от еврейски произход. Mисля , че това изчерпва биограията на един неолиберал, продал Русия за копейки заедно с алкохолика Елцин, пишат в социалните мрежи русофилите. Русофобите разбира се обявяват Путин за убиец. Колко им е акълът? Виждате на снимката с кого е Немцов – с Тимошенко и Порошенко.

Подобни новини

Оставете коментар