АМЕРИКА включи и ШАРЛИ ЕБДО във ВОЙНАТА срещу РУСИЯ с тази карикатура! Целта е Русия да бъде раздробена на малки държави като Сибир, …

Америка включи и Шарли Ебдо във войната срещу Русия с тази карикатура. Целта е Русия да бъде раздробена на малки държави като Сибир, Владивосток, … После правителствата на тези държави да бъдат купени като това на България. Така  Америка да остане единственият господар на света, който да казва кое е демократично, кое е тероризъм, кое е свобода на словото., …., според собствения си интерес.

Затова направиха фашисткия преврат в Украйна, затова се договориха със Саудитска арабия да свалят цената на петрола и обезценят рублата, затова направиха атентата в Шарли Ебдо, затова убиха Немцов, затова …..

20150301-qfomlnpjwj
Карикатура Шарли Ебдо
Тази карикатура на Шарли Ебдо разгневи Москва. Алексей Пушков от Държавната дума нарече изображението „мерзост“. Текстът към карикатурата „Разрушеният Донецк“ е следния: „След прекратяването на огъня в Донецк настъпи скука“.
Това е мерзость, не свобода на словото”, написа Пушков в Twitter.
На карикатурата са изобазени трима мъже и една жена, които беседват сред развалините на града. Един от тях казва, че в Донецк се е установила „скуката на примирието”. И подпитва останалите „дали да не организираме нещо такова с карикатуристите”.
Редица коментатори вече изразиха възмущението си от карикатурата. Украинският политолог Владимир Корнилов отбелязва, че този „безгрижен, своеобразен и главното състрадателен „хумор“ на французите е меко казано неуместен по-отношение на трудно постигнатото примирие в Донбас. Истината е, че Шарли Ебдо е оръжие на Америка срещу Русия. Реално войната се води от повече от година със всички средства и е жестока. Много хора вече си мечтаят за цензурата от времето на социализма, защото от всякъде те заливат с с медийни манипулации, медийно затъмнение, карикатури. Цени на петрола за да сринат рублата, икономически санкции, нищо не помогна. Стигнаха до убийството на Немцов. Американците са готови и майка си да разчекнат само и само да разцепят Русия на парчета, на колкото се може повече.

Подобни новини

Оставете коментар