КОЙ ни ОСВОБОДИ от турско робство – АМЕРИКАНЦИТЕ или РУСНАЦИТЕ? ТОДОР ЖИВКОВ: Който не обича Съветския съюз, не обича България! РУСОФИЛИТЕ в България са 82%

Честит празник българи! 3 март 1878 г! Кой ни освободи от турско робство – американците или руснаците? Западната проамериканска пропаганда вече седмица се мъчи да ни внуши, че руснаците не са ни освободили, а са ни окупирали. В студиото на БНТ преди час проф. Андрей Пантев обясни и попита: Дошли са руснаците и първото, което са направили е да създадат българска армия и библиотека. Кой завоевател създава армия и библиотека?“, пита Пантев.

И отговорете си на най-значимия и актуален въпрос в днешната военна обстановка – Коя държава в света е завладяла Русия в цялата си история?

Преди руско-турската освободителна война Достоевски пита: Защо ни е да се караме със Запада като освобождаваме тия неблагодарни славяни?
„Вървя из Габрово и стигам ул. Опълченска. После стигам до ул. Ген. Столетов. Вървя, вървя и никога не стигам до ул. Вашингтон“, иронизира габровка русофобите.
Разделението на българите на русофили и русофоби е нашата незрялост, каза друг български професор. Незрялост, но тя тази незрялост е вечна. 82% от българите са русофили. Не може да се обясни русофилството, защото за любовта няма обяснение. Русофобството обаче има обяснение, защото омразата може да се обясни.
Преди 30 г Тодор Живков каза: Който не обича Съветския съюз, не обича България.
Днес Русия не е Съветския съюз, и тогавашна България не е днешна България, защото и там и тук е капитализъм. Но има нещо магично в отношенията българи – руснаци, нещо вечно, като любовта.

3_mart_bitka_na_6ipla_nadpis_proruski_separatisti

Снимка Интернет
Според днешното тълкуване от проамериканските медии, а в Българиия те са поне 82% – на Шипка за освобождението на България са се убивали проруски сепаратисти и законна турска власт.

Подобни новини

Оставете коментар