ПЛЕВНАЛИЕВ и БОРИСОВ подмениха ИСТОРИЯТА! По-голям позор няма! Дори тяхната ЕНП каза, че руснаци са загинали за освобождението ни! НАЙ-СТРАШНОТО е, че нито една телевизия не излъчи ФИЛМ за освобождението, защото…

Плевналиев и Борисов подмениха историята! Няма по-голям позор и срам! Тяхната ЕНП каза на сайта си, че руснаците са загинали за освобождението ни, а за тия двамата небългари няма Русия. До там стигнаха в слугинажа си към Америка, че не споменаха за загинали руснаци за освобождението ни. В руско-турската освободителна война загинали украинци… Че то през 1978 г е нямало такова понятие украинци. Ти да не поканиш на церемонията никой от руското посолство. Няма по-голям срам от това за Плевналиев и Борисов. Първият всички вече го знаят. Вторият, маджото, бандита се сви и скри като мишка. За Методиев Борисов няма турско робство, в обръщението си говори за освобождение от чужда власт. Нито дума за Русия. Най-страшно обаче беше поведението на телевизиите. 4 почивни дни за 3 март и нито една не пусна нито един филм за освобождението, защото във всеки такъв – и „Пътят към София“ и „Опълченците на Шипка“, и за който друг се сетите публиката ще види любовта на българина към руснаците. В момента е война и Америка не позволи това. Снощи, на връх 3 март по телевизиите имаше кулинарно шоу, по другата развлекателно шоу, а по БНТ „Всичко е любов“, който няма никакво отношение към празника.

За сметка на това Кери поздрави България за празника като благодари, че в момента българи участвали за демократизирането на света с участието си в Афганистан и Ирак. Докъде я докарахме, ти да отречеш историята си, защото и в третата световна война, пак си на грешната страна, на победените. Утре ще ви развием темата за предстоящото нападение на Крим от украинците – единственият начин да въвлекат Русия във война, в която Путин упорито отказва да участва.

Obama_Plevnaliev_Kamaran

Снимка Интернет
Това е президентът на 1334-годишната България. Другият – Методиев Борисов вече е много внимателен, къде стъпва, какво казва, защото при едно неправилно движение и Америка ще го похарчи.

Подобни новини

Оставете коментар