ШЛИФЕРЪТ БОРИСОВ го държат не за шлифера, а за ФЕСА! И го държи „КОЙ“, а „КОЙ“ е ПЕЕВСКИ! Тоест от вчера БОЙКО БОРИСОВ е „Кой“!

Шлиферът Борисов го държат не за шлифера, а за феса. И го държи „Кой“, а „Кой“ е Пеевски! Тоест от вчера „Кой“ Бойко Борисов е новият „Кой“!

Нали разбрахте? Ето ви доказателствата: юли 2013 г Борисов коментира: Така както Цветанов го влачиха по съдилищата така трябва да ги влачат от Йовчев до Писанчев, а пръв трябва да е Орешарски.
Март 2015 г Борисов не иска да смени Писанчев и Лазаров, които са назначени от ДПС и са агенти на ДПС. Главният секретар е оръдие по време на избори, а шефът на ДАНС „проспа“ 4,5 милиарда лева в КТБ, които днес народът плаща. Сегашният министър Вучков е никой в тези игри между Борисов и ДПС. Защото в най-скандалните гласувания в парламента ДПС подкрепяше ГЕРБ, и за бюджета и за 16-те милиарда заем и за оня скандален закон за пенсионните фондове, изобщо за каквото трябва да се подкрепя.
„Протестна мрежа“, която е финансирана от Америка и събуждана и приспивана когато трябва щяла да протестира срещу „Кой“, както го прави дълго време преди 2 години. За 16-те милиарда „Приспана мрежа“ не се появи на улицата. Сега може да се появи, ако Америка заповяда.
Патериците на ГЕРБ – Реформатори, АБВ и Патриотичен фронт вече са изместени от ДПС не като патерица, а направо като десен крак. Тези които се бориха срещу турската партия и с антитурско говорене влязоха в парламента днес се оказаха в един отбор с ДПС. Това на политически език трябва да означава само едно – излизане от правителството, но няма да го направят, защото за жадни за власт и пари.

Boiko_Borisov_s_fes

Снимка Фейсбук

Това е новият „Кой“ в българската политика. Същият този Бойко Борисов подмени историята, като на 3 март каза в официално обръщение до българите, че България е била 500 г под чуждо управление, а не под турско робство.

Подобни новини

Оставете коментар