РУСКИ Су-24 взеха АКЪЛА на АМЕРИКАНЦИ на бойни кораби в Черно море с мнима АТАКА! Путин: Те имат преимущество на море, но ние… САЩ единствени в света използваха ядрено оръжие и то срещу неядрена държава! ВИДЕО:

SU-24_ruski_samolet

Руски бойни самолети взеха акъла на американците на бойни кораби в Черно море с мнима атака. Моряците войници от американски крайцер и турска фрегата са напълнили гащите от паника на борда на двата бойни плавателни съда. Руските Су-24 се приближили и изведнъж всички системи на корабите изгаснали. След това руските пилоти захождат, имитирайки атака, цели 12 пъти, което побърква американците.
Руските медии припомниха случая от април 2014 година, когато руски Су-24 прелетя над US миноносеца „Доналд Кук“, имитирайки атака. В последствие целия екипаж на американския миноносец беше изтеглен в Румъния за лечение от психолози, а по-късно всички 27 души на „Доналд Кук“ подадоха оставка.
В това видео може да чуете какво казва Путин за руското въоръжение. Как пияницата Елцин е сключил договор с Америка с който се забранява движение на руско въоръжение в рамките на руската федерация. „Вие представяте ли си. Все едно на територията на САЩ да е забранено движението на американска военна техника, възмущава се Путин. Те, американците не искат да сме партньори. Те искат да сме васали, но Русия не работи така. Ще ви припомня, че САЩ са единствената страна в света, която е използвала ядрено оръжие и то срещу неядрена държава. В момента те имат преимущество на море, но ние…. Гледайте:

http://ok.ru/video/18917493268

Снимка Интернет
Този самолет Су-24 може да побърка всеки американски войник. Отделно янките изпитват ужас от ракетите „Сатана“. Само като чуят тази дума припадат. Става дума за ракета, която като излети се пръска на стотина ядрени заряда, които американците и до ден днешен не могат да уловят и неутрализат….

Подобни новини

Оставете коментар