ЯВОР ДАЧКОВ: Цветанов ще лежи в затвора, месеци, година, но ще лежи.. Ако си позволи да наруши омертата БОРИСОВ ще го убие.. Борисов ще е на власт докато САЩ реши, защото…

Журналистът Явор Дачков обяви съвсем отговорно, че Цветанов ще лежи в затвора и ако си позволи да наруши омертата (обет за мълчание) Борисов ще го убие. Всичко, което каза Явор Дачков в ефира на „Оригиналът“

Цветанов обикаля телевизионните студия и вие на умряло, става все по-изнервен. На него още не му се вярва, че ще бъде жертван и може би ще бъде първият високопоставен политик, който ще отиде в затвора. Макар и за малко, не вярвам че ще лежи 4 г. Ще стане нещо като румънския вариант с премиера им Настасе. Може би половин година, една, но натам вървят нещата. Той сам си каза, че гоненията за него започнали още 2010 г. Помните Мира Янова тогава излезе с едно изследване според което Цветанов изпреварваше Борисов по рейтинг. И оттам нещата за Цветанов тръгнаха надолу. Мисля че той е напълно изолиран, това личи и по вътрешни и външни белези. Най-силният белег е, че Радан Кънев знаеше преди него името на новия вътрешен министър Румяна Бъчварова, която е новият Цветанов.
Сигурен съм, че Цветан Цветанов има много записи с премиера, онези флашки, бяха направени от него, запазени и оставени да изтекат нарочно от МВР, от него, от Цветанов. И Бойко Борисов няма да забрави това. Но знаете ли, като извадихме Мишо Бирата какво се получи – нищо. Цветанов знае много добре, че ако си позволи да наруши този негласен договор за омерта, няма да бъде жив. Това го казвам съвсем сериозно и си мисля, че ще му се наложи да изтърпи малко затвор за да мине тънко и да излезе сух от политиката, което при неговите огромни безобразия и дори криминални престъпления си е направо дюшеш, ако излезе невредим.
Няма никаква промяна в Борисов. Видяхме го автентичен с шлифера. Това че не се показва толкова често по телевизията създава усещането за нещо ново, за промяна, но човекът си е същият и не може да бъде друг. Винаги е бил такъв и голямата лъжа която казва е, че е независим. Той е зависим от всички които изброи, от ФРБ от Америка. Няма да забравя статията в едно авторитетно американско списание, което се чете от конгресмените в САЩ, в което пишеше, че Бойко Борисов е свързан с над 130 поръчкови убийства, с продажба на амфитамини, с контрабанда на гориво. Буш обича да си общува с такива хора, да ги използва, знаейки за тяхното минало. Независим е до толкова колкото е зависим само от една сила и това е Америка. Ще играе по тяхната пръчка и свирка докато те не решат кога ще го похарчат. В момента те имат геополитически интерес тук и затова той беше върнат на власт. Аз не знам за какви милиард и половина говори пуснати и спрени, след като в последните 7 г той управлява държавата. Ако ги спират тези пари ги спират заради неговото управление или ги спират по свои причини, за да се върне той на власт. За 1 г България започна да се нормализира по времето на Орешарски. Имаме един зависим министър-председател който идва от ъндерграунда, ръководи се изцяло от американското посолство, което управлева България. Това е тъжната истина и то не защото те са толкова арогантни, те са си такива каквито са, а защото нашите политици го позволяват. ДПС отдавна са в много добри отношение с това посолство. Кой ще оглави службите се консултира първо с тях, а не между политическите сили. Сигурен съм че и Пеевски за шеф на ДАНС е бил координиран с американското посолство. Когато премиерът на една страна е толкова зависимст от своето криминално минало, това се потвърди от стенограмите на Баерли , американският посланник, който разказваше за търговията на Борисов с амфатамини и контрабанда на горива, не можем да очакваме някаква самостоятелна политика. И въобще никаква политика по същество, нито реформи, нито ефективно управление, нито администрация. Тук ще гледаме само театъра Борисов прави големия шлем ставайки президент. Дотогава са възможни всякакви циркови изпълнения, скандали на парче, размествания, които ще възбуждат медиите за 2-3 дни, но нищо съществено няма да доведат за управлението на Българи, което липсва, няма такова.

Yavor-Dachkov_pipa_o4ila_preskonferencia_8_03_2015

Снимка Интернет
Явор Дачков е категоричен: Борисов ще убие Цветанов, ако той извади флашки или се разприказва.

Подобни новини

Оставете коментар