ЗАПАДНАТА ПРОПАГАНДА става СМЕШНА: Путин превзел Крим за да спаси Янукович! За БНТ, БТВ, Нова, ТВ7 и останалите съучастници на НАТО във войната това е достоверна новина. Светът обаче не е глупав, знае че се подготвя нападение на Крим от Украйна

Западната пропаганда става меко казано смешна с всевъзможните измишльотини с които да оправдаят войната срещу Русия. Путин превзел Крим за да спаси Янукович (бившият президент на Украйна). За БНТ, БТВ, Нова, ТВ7 и останалите съучастници на НАТО във войната това е достоверна новина. Светът обаче не е глупав, знае че се подготвя нападение на Крим от Украйна. Човечеството е наясно, че локалните войни са единственото спасение на съществуването на Америка.

Събориха малоазийския самолет с 300 души. Не им мигна окото, убиха ги за да обвинят Русия. Убиха Немцов. В западните медии внушават, че Путин е новият Хитлер, а истината е, че САЩ е съвременният Хитлер. Откъдето минат смърт и разруха. Другата истина е, че Русия масово и много сериозно се готви за война, защото знае че Крим ще бъде нападнат. В руските телевизии духът на „Ставай страна Огромная“ се повдига с показване на съвременна военна техника, която американецът като види на живо пред себе си и ще напълни гащите. В следващите материали ще ви покажем снимки на съвременните руски оръжия и техника, които смразяват. Путин пак напомни на света, че досега в историята си Русия не е нападала никоя държава и цялото това въоръжение го произвежда за да се защитава.

bronetransporteri_izlizat_ot_korab_na_brega_more

Снимка Интернет

Руската бойна техника няма аналог в света.

Подобни новини

Оставете коментар