ЛИЛЯНА да дава оставка! Под снега я чакат много трупове

Лиляна да подава оставка. Под снега я чакат много трупове в селата, които вече 4 ден са откъснати от света без ток, храна, лекарства, телефони и само бяла смърт наоколо. До стотина  селища не може да се стигне, защото снегът не може да бъде пробит. Стари хора умират без лекарства. До тях може да се стигне само с хеликоптери. Мъртвец вече 3 ден няма кой да го погребе. Трупът му лежи в местната джамия. Не могат да влязат в къщата му, умрял на пътя.

Саниращата Павлова се скри. Няма е пред камерите, защото е антиреклама.  За сметка на това началникът и Борисов забавлява другата половина на България която бедства, но не под снега, а по принцип. Моли Борисов германците за да дойдат и построят едно заводче за цялостно производство на автомобили. Германското правителство забрани на свои фирми да инвестират в България още при първото управление на Борисов. Този факт министър председателят няма как да го каже пред медиите. За него е важно да пусне в медийното пространство едно заводче, едно хъпче, нищо че никога няма да се случат. Народът трябва да се забавлява, докато друга част от него умира под снега.

Lilqna_Pavlova_pred_mikrofon_otzad_Katedralata_Varna_you_co12_12_2014

Снимка www.youcomments.com

Лиляна Павлова много обича да се показва пред медиите, да обяснява как се строят магистрали, как се санират блокове. От 2 дни обаче я нама, скри се, защото заради нея под снега умират българи. Колко ще са ще разберем като снегът се стопи, но бъдете сигурни, че никога няма да научим бройката умрели заради Лиляна. И тя ще си остане министър.

Подобни новини

Оставете коментар