МЕТОДИЕВ БОРИСОВ отиде в БУНОВО за да ИЗЛЪЖЕ българина, че няма нищо общо с ДПС. ПИПАЛАТА на ДПС са навсякъде, даже държавен служител в Пазарджик крал пари, ДПС не дава на Борисов да уволни

Бойко Методиев Борисов отиде вчера 9 март в Буново за да излъже българския народ, че няма нищо общо с ДПС. Методиев Борисов е на власт от 16 г и никога не е ходил в Буново да „сведе“ глава пред жертвите на турския тероризъм от времето на социализма. Нямаше да отиде и вчера, ако цяла България не говори, че ДПС го държи не за шлифера, а за феса, който са му поставили на главата. ДПС свали БСП от власт, ДПС върна ГЕРБ на власт и ДПС ще свали Методиев Борисов когато поиска. Хващам се на бас с всеки от вас, че на 9 март 2016 г Борисов няма да отиде в Буново, защото няма да се налага.

Едно от хилядите доказателства, че ДПС държи Бойко е разкритието във Велинград. Регионалният директор на Агенцията на социално подпомагане Цветелина Арапова в Пазарджик не може да бъде уволнена, защото ДПС не дава. Арапова, въпреки че е държавен служител работи за ДПС кампании от 2009 г. В дома за деца с увреждания на която тя е шеф бяха разкрити огромни далавери с публични средства. На 25 февруари Арапова е уволнена, но на 1 март е върната като експерт. Даже министърът Карфин не знаеше, че е върната. Той обяснява, че не е вярно, а репортерът на БТВ му показва заповедта за назначение от 1 март, което означа, че всичко се върши зад гърба му между ДПС и Методиев Борисов. И така е в цялата страна. Задкулисната игра ДПС – ГЕРБ започна още със свалянето на Орешарски. И всичко под контрола на американското посолство. ПР акции като тази в Буново не може заблуди умния българин. Останалите са на хранилката ГЕРБ. Трета част нямат време да мислят за детайлите, защото бизнесът ги стиска за врата.

Boiko_Borisov_s_fes

 

Снимка Интернет

Методиев Борисов ще е на власт докато ДПС реши. PR-акциите му да се разграничи от ДПС са само за глупаците.

Подобни новини

Оставете коментар