НАРОДНИЯТ АРТИСТ Бойко БОРИСОВ директно заплаши България с МЕЖДУЕТНИЧЕСКИ КОНФЛИКТ от трибуната на Народното събрание, по време на изборите есента и помоли депутатите за натиск върху съда за бърз фалит на КТБ

Народният артист Бойко Методиев Борисов директно заплаши България с междуетнически конфликт от трибуната на Народното събрание, по време на изборите есента и помоли депутатите за натиск върху за съда за бърз фалит на КТБ

„Ставам много тревожен! Надявам се да не съм лош пророк, ние няма да се разминем с етнически конфликт на изборите през есента, ако продължи това говорене. Упрекват ме, че съм участвал във възродителния процес. Тогава ни пратиха 3 месеца в Дулово, да пазиме реколтата. Бях там като пожарникар по време на възродителния процес. Но това което стана с българските мюсюлмани, тази мъка която видях в очите им. Рядко страшно нещо е. Бил съм там където са убити мюсюлмани. Ние ГЕРБ вече сме конкурентни на ДПС. Това е политическата битка и не могат да ни упрекнат. Знам, че ни пришиват ДПС. Нямаме никакви отношения с ДПС. Пари са, ще ги наваксам казват хората. Етническият конфликт обаче е друго нещо. Не ги предизвиквайте. Искам ДПС да е в парламента, а не в някоя джамия с 50 000 отпред. Държавата е много крехка“, обяви Народният артист Борисов, като преди това помоли депутатите за помощ в борбата със Съдебната система за КТБ:

„От КТБ се краде. Едва след обявяването на банката в несъстоятелност това може да спре. Активите на банката са намалели до 1,834 млр. Преди обявяването в несъстоятелност не може да се обезщетят кредиторите, а най-големият кредитор е държавата. Периодът на чакане може да продължи толкова дълго, колкото обжалвания има. Ние ще предложим служебен квестор да видим как ще реагират, защото сега се краде от имуществото на банката. Очакваме поне 1,5 млр, но половината от тях да си върнем, което сме дали като държава. Моля в рамките на седмица да изпратим всички парламентарни групи писмо до Висшия съдебен съвет да излязат с решение. Не се бъркаме какво ще е то, а само да решат. Става въпрос за над 3,5 млр. Забавянето с 3-4 месеца, там може да не остане нищо в банката за вземане. Не бива да оставяме да разграбят банката“, убедителен за публиката бе артистът Методиев Борисов.

BB

 

Мислещите хора четат между буквите и репликите и веднага ще си зададат въпроса: Бойко Методиев Борисов брокер ли е на  фирмите, които имат да вземат от КТБ общо 2 млр лева. Комисионната от 10 % на 2 млр е около 20 милиона лева. Нищо работа, но си струва театъра, че мисли за държавата. Що се отнася до КТБ фалира я Америка с любезното съдействие на ДПС, но за причините ще говорим в друг коментар. Само ще кажем, че причината е Южен Поток. 10% от активите на КТБ бяха на руската банка.

Подобни новини

Оставете коментар