ХИТЛЕР праща американско оръжие в УКРАЙНА срещу 75 млн $, отделно МВФ одобри заем от 17 млрд $ за украинците.. ХУДЯКОВ: Не закачайте МЕЧКАТА! Под оръжие ще застанат 10-20 млн руски войници! Къде е Наполеон сега, къде е Хитлер сега?

Новият Хитлер – Америка праща оръжие в Украйна срещу 75 млн $, отделно МВФ одобри заем от 17,5 млрд $ за Украйна … за войната с Русия! Ставало дума за джипове „Хъмви“ и безпилотни самолети за откриване на противника, защото в момента опълченците имали предимство с добра руска техника. Официалната информация от Америка е, че засега няма да изпращат смъртоносно оръжие..

Депутатът от руската Дума Роман Худяков обяви, че без война в Украйна Америка няма как да спаси икономиката си. Всичко, което каза Худяков:
„Имаме неопровержими доказателства, че от Америка в Украйна идват много доставки на военна техника, продоволствия и наемници. , Ако Америка харчи толкова много, за какво го прави. За Америка най-изгодно е война. Америка е далече, Украйна и Русия са в Европа, която засега е едно цяло. За Украйна обаче Минските споразумения не са изгодни, затова Порошенко изпълнява плана на Америка, да доведе войната в Русия. Войната не е само срещу Русия. Америка чрез Украйна иска да отслаби Европа. Ние винаги сме воювали. Около 10 – 20 млн войници ще застанат под оръжие. Не закачайте ранената мечка в бърлогата и, защото ядосате ли я, излиза и унищожава всичко. Който при нас е дошъл с меч, от меч загива. Дойде Наполеон, къде е той сега? Дойде Хитлер, къде е той сега? Ние унищожихме фашизма в целия свят. Трябва да ценим мира, и най-важното – да излезем от доларовата зависимост. Крим за Америка беше много важен, но не прецениха че Крим и Русия ще ги изиграят с референдум. САЩ искаха да направят Крим своя база, да вкарат своите кораби, да контролират Русия и цяла Европа. Сега единствено можем да спрем Америка като се откажем от тази мръсна зелена хартия долара и да търгуваме с националните си валути. Всичко което прави Америка е да подпали братоубийствена война. Искат война, но не със свои ръце, а с ръцете на Украйна. Защото за Америка единственият шанс да спасят икономиката си и станат господари на света е войната.
Санкциите срещу Русия са добре дошли за нас. Колкото повече ни натискат повече се изправяме на крака. Ние сме руснаци и вече действаме и развиваме собствената си икономика. Преди внасяхме всички хранителни продукти от Европа. Сега развиваме селското си стопанство, фермерство, животновъдство, имаме страшно много необработени земи. Сега работим и създаваме нови работни места, така подпомагаме икономиката си. Знаем, че българите обичат Русия и искат мир и не са съгласни с действията на вашите управляващи“.

Roman_Hudqkov_deputat_gasudarstvena_Duma_12_03_2015

Снимка Интернет
Роман Худяков предупреди новия Хитлер на света – Америка, че ще свърши като Наполеон и Хитлер.

Подобни новини

Оставете коментар