ЖИВЕЕМ в ОБРАТНА PR ДЪРЖАВА – затрупана, залята, свличаща се, гладна, тъжна… Министър председателят обратен, министрите обратни, депутатите обратни, гражданите обратни

Живеем в обратна PR държава – затрупана, залята, свличаща се, гладна, тъжна… Министър председателят обратен, министрите обратни, депутатите обратни, гражданите обратни. Седми ден държавата не може да стигне до 300 селища затрупани в снега, но в парламента отчетоха, че са се справили. 7 дни вода залива села и градове, земята се свлича върху пътища, ЖП линии, къщи, но властта твърди, че държавата се е справила. 7 дни под снега безпомощно умират хора и животни без храна и лекарства, но държавата твърди – справихме се. Единствената истина може да чуете от самите бедстващи хора: „Ако утре имаше избори щяха да са тук със снегорини и всякаква техника. Идват само по избори. Държава в България няма. Всичко е една огромна измама. Оправяме се сами от години и така ще е докато умрем. Искаме единствено да не ни убиват, защото днес държавата е най-големият ни враг“, категоричен беше затрупан от снега българин открит не от снегорин, а от микрофон на журналист.

svla4i6e_ka6i

Снимка Интернет
Свлачище и жена тръгнат ли, спиране няма, казва народът. Държавата ни е едно свлачище, което е тръгнало надолу и спиране няма.

Подобни новини

Оставете коментар