РУСНАК с акордеон измисли СУПЕР ПЕСЕН за САНКЦИИТЕ от ЕС! Чуйте и се кефете, ВИДЕО: Ройтерс: БЪЛГАРИЯ е пряко засегната от анексирането на КРИМ и ще участва 4 месеца в учения с НАТО в Украйна, тоест…

Ройтерс каза индиректно на България, че участва във войната срещу Русия като директно засегната държава. В коментар от днес Ройтерс пише: България е пряко засегната от анексирането на Крим и ще участва в 4-месечни учения заедно с НАТО на територията на Украйна. Тоест, участваме в 4-месечната война от април, какви учения, какви 5 лв?

Руснак с акордеон пък измисли супер песен за санкциите на ЕС за Русия. Акцентът е: Вие ни измислихте санкциите, ние ви наложихме ембарго. Чуйте и се кефете, а това е преводът на текста:

Санкции казвате, чуйте какво ние мислим за това:
Писна ни от тези НАТО и ЕС, да си напъхат техническия прогрес в…. Домати, краставици и бабиният компот, как ти се струва Америка, че Русия направи завой, не искаме от пластмаса говеждо и кокошки и ужасните хот-догови фигури, Загива Западът, яде от плесен кашкавал, но никакви санкции няма да сломят народа ни. Ще кажем дружно, от вас нищо не ни е нужно, не е за руснаците храната от Макдоналдс, вие ни измислихте санкции, Ние ви сложихме пълно ембарго. На колене допълзя Европа до Вашингтон, да се жалва от нас, да доносничи, ние търпяхме много дълго и ще ви кажем: Господа, защо не си гледате работата. Никога чужденците няма да разберат Русия, само ще ви благодарим за санкциите, защото ще си вдигнем производството, както нашият президент каза, ние сме имунизирани срещу санкции. Ще кажем дружно, от вас нищо не ни е нужно, не е за руснаците храната от Макдоналдс.  Вие ни измислихте санкции, ние ви сложихме пълно ембарго.

rusnak_s_okordeon_pesen_v_video

Снимка www.youcomments.com от youtube

Този руснак с акордеон и неговото многодетно семейство взриви духът на руснака във войната срещу Америка и ЕС.

Подобни новини

Оставете коментар