1800 СВЛАЧИЩА! ДЪРЖАВАТА се срути! Вече 10 дни селища без ток, други без вода, цяла България със затрупани пътища! НАРОДНИЯТ АРТИСТ Борисов не дава ОСТАВКА?

1800 свлачища! Всичко в държавата се срути и пропадна! Жена и свлачище тръгнат ли, спиране няма, казва Народът. Вече 10 дни селища са без ток, други без вода, цяла България е със затрупани пътища! В тази ситуация защо Народният артист Борисов още не е подал Оставка?

Всеки ден делайлира по един влак заради паднали скали върху линията. Всеки ден свлачища затрупват пътища. Всеки ден в асфалта се отварят цепнатини по 20-50 см. Последният случай е на международния път Гоце Делчев – Гърция. Огромни скали затрупаха вчера пътя Асеновград – Смолян. За зла участ на измисления министър Лиляна Павлова преди 2 дни случайният депутат Ана Баракова за пръв път излезе на парламентарната трибуна и попита Павлова: Какви мерки се вземат за пътищата в Пловдивско от свлачища. И на другия ден скали превзеха пътя след Асеновград. Свлачище затрупа и пътя за Златни пясъци до чешмата на Аладжа манастир. Човешкият извод е, че Природата не признава артистичните изяви на политици като Борисов и клонингите Павлова и всички останали. Наводнения, сняг, свлачища… В същото време оня от Банкя се подиграва на бедстващите. В кърджалийско село  бандитът казал: „Ако се увеличи раждаемостта ще ви спираме и занапред тока по 1 седмица“.

svla4i6e_na_pat_skali_otpred_Lilqna_Pavlova_15_03_2015

Снимка Интернет

Саниращият министър с удоволствие би изхарчила 1 млр лева за саниране на свлачищата по схемата първи по време. Изискването е свлачищата да създадат търговски дружества, но всички скали и камъни трябвало да са съгласни.

Подобни новини

Оставете коментар