Като видите БЪЛГАРИН да ЯДЕ от КОФИТЕ не ви ли СТЯГА СЪРЦЕТО, че СВЕТЪТ е СБЪРКАН и не може едни да имат много, други нищо.. ПЛЕВНАЛИЕВ говори 20 мин пред парламента и не каза дума за МАСОВИЯ ГЛАД

Тръгвате по улицата и стигате до първия контейнер за боклук. От него яде българин. Не ви ли стяга сърцето като гледате тази сцена и не се ли питате – Сбъркан ли е светът? Защо едни имат много, а други бъркат в кофите. Има един бразилски филм, който показва как цели поколения се раждат и живеят на огромно сметище в Рио де Женейро. Ние сме далече от 20 милионен град и подобно сметище, но 6 милионна България е нов вид сметище – 60% бедни, 35% потенциално бедни и 4,5% средна класа и 0,5% свръхбогати.

Plevnaliev_se_hili_kato_kon_i_maha_s_raka_otzad_BG_flag

Излезе днес президента Плевналиев, когото младите наричат Мистър Бийн пред парламента, говори 20 мин и не каза нищо за глада, за безработицата, за демографската криза, за важните проблеми на хората.
Според Плевналиев Народът не е зажаднял за хляб, а за справедливост през съдебната система. За територията България имало 4 важни точки. 1. Влизане в Шенген, 2. Влизане в чакалнята за еврото, 3. Влизане в банковия европейски съюз и 4. Влизане в енергийния европейски съюз.
Питам ви, какво ги интересува българите всички тия Радини вълнения на Плевналиев?
Другото важно за президента е чуждите инвестиции, които не трябвало да бъдат на олигарси.
Инвестиции в България няма защото тук чуждите пари като влязат в една община или държавна институция, да питат могат ли да останат веднага ги удрят с поне 10 режима, регулации и те кръгом.

Снимка Интернет

Росен Плевналиев маха от удоволствие на умиращия от глад българин.

Подобни новини

Оставете коментар