СЪД поиска справка: КАКВО РАБОТИ БОЙКО БОРИСОВ, по АФЕРА „Златното пате“? Коментар: ДАЛАВЕРИ с всички и от всичко, това работи

Съд поиска справка: Какво работи Бойко Борисов по афера „Златното пате“. Подробностите:

Boiko_Borisov_qdosan_namra6en

Къде живее и какво работи премиерът Бойко Борисов? Такава справка изиска съдия Георги Крушарски от Софийския районен съд (СРС), за да го призове като свидетел по делото за аферата „Златното пате“.

По него подсъдими са Даниела Малинова – бивша деловодителка в СРС, и безразботната Ивалина Трифонова-Янакиева. Те са обвинени, че са продали имот, придобит с фалшифициран подпис на Борисов. Взели го срещу 931 хил. евро и го продали за 5 млн. евро на бившия депутат от ГЕРБ Емил Димитров.

Аферата гръмна през 2008 г., когато Борисов бе кмет на София. Доскоро подсъдим по делото бе и Петър Драшков, брат на бившия зам.-шеф на ДАНС Иван Драшков, но на 18 февруари съдът прекрати делото срещу него, припомня „24 часа“.

Имотът се намира в кв. „Стрелбище“. След измамата с подписа теренът е ипотекиран от Петър Драшков за 1,2 млн. евро, разказа финансистът Стоян Александров.  От думите на Александров стана ясно, че кредитът е бил безлихвен, а парите били преведени през КТБ. Следващото заседание е на 22 април.

Адвокатите питат: Ако Борисов не е вързан с далаверата защо не е потърсил съдебна отговорност на действащите лица в „Златното пате“?

И децата в България знаят, че Бойко Борисов работи далавери като използва дебелашки лафове: Като последния от вчера: Разходите за от снега набъбнаха като великденски козунак. На тази дебелашка шега единственият който се смя е самият Бойко Борисов. Срещу този смях стоят 8 жертви и срутена от 1800 свлачища България.

Снимка Интернет

Бойко Методиев Борисов много мрази да го наричат мафиот. Защо ли толкова се дразни, след като сам и то от парламентарната трибуна призна преди дни, че след като е изтеглил своите хора от протестите срещу правителството на Орешарски на улицата останали само 100 души на реформаторите. Далавери с всички и от всичко. Срещу думата далавера в тълковния речник пише – нечиста сделка, непочтена сделка.

Подобни новини

Оставете коментар