ХИТЛЕР влезе и в Молдова! Забраниха на руснаци да влизат в държава с 50% руснаци… ШEВРОЛЕТ и ОПЕЛ затвориха заводите си в Русия! Корейски марки готови да ги заместят

Новият Хитлер – Америка влезе и в Молдова! От вчера най-дискутираната тема в Молдова е забраната на васалното на Америка правителство да забрани влизането на руснаци на територията на страната, където 50% от населението (около 2 милиона) е руско. Останалата част са българи, гагаузи, румънци и така наречените молдовци. Задкулисният Майдан бе по заповед на Америка към президента на Украйна Порошенко, който бе на посещение в Румъния, където убеди местната власт да съдейства за Майдана. Целта на Хитлер е да всее страх в населението преди изборите в Молдова и да настрои братя срещу братя в предстоящата война. В момента в Русия е обявена пълна бойна готовност на всички въоръжени сили. Руското командване обяви учения без краен срок в отговор на НАТО, които обявиха 4-месечни учения на територията на Украйна от април.
Друга дискутирана тема в Русия вчера бе затварянето на автомобилните заводи на марките Шевлорет и Опел като гарнитура към санкциите за Русия. Знаете обаче, че на пазара празно няма, нишата веднага се заема. Корейски марки веднага обявиха желание да отидат в Русия и построят още свои заводи.

Chevrolet_Niva_Russia_April_2013

Снимка Интернет
Този Шевролет Нива се произвежда в Русия от 2013 г, но ще бъде заменен от Хюндай Нива следващите години.

Подобни новини

Оставете коментар