АМЕРИКА забрани РУСКИТЕ ФИЛМИ в Украйна, все едно да забрани ТУРСКИТЕ в България, демократично… Най-коментирано обаче е мирното споразумение от Минск, в което пише: Украйна да си ВЪЗСТАНОВИ източните граници с Русия

От вчера Америка забрани руските филми в Украйна. Безкрайно демократично? Все едно да забрани турските филми в България. Но в Украйна това е факт с гласуване във Върховната рада. Депутатът Ляшко коментира: Цялата история показва, че ние сме живяли досега заедно. Това е политика за смяна на единтичността. Режисьорът Хотиненко е категоричен: Това е абсурд. Журналистът Олесь Бузина прогнозира: Това ще закопае украинските канали.

Всички обаче знаят, че това е част от войната срещу Русия. Най-коментираната тема вчера беше разкритото мирно споразумение в Минск, в което пише, че Украйна трябва да си възстанови източните граници с Русия. Това означава, че новите Донецка и Луганска републики трябва да останат под административния контрол на Украйна. От тук обяснението за военната офанзива скрита под 4-месечни учения на НАТО на територията на Украйна. И от другата страна – пълната мобилизация на руската армия и обявените безсрочни учения.

Sala_Boran_s_bebe_ot_filma_Zavra6ane_22_03_2015

Снимка Интернет

Новият Хитлер – Америка никога няма да забрани турските филми в България, защото двете държави са  стратегически партньори съучастници.

Подобни новини

Оставете коментар