ПУТИН наложи ЖЕСТОКИ САНКЦИИ на БЪЛГАРИЯ! Забрани на 10 млн руснаци държавни служители да посещават морето ни! Насочи ги към Крим. ВОЛОДЯ, който 9 поредни години е по 3 месеца в Поморие: Не знам как ще го преживеем

Путин наложи жестоки санкции на България. Забрани официално на всички свои държавни служители в силовите структори да пътуват до България през лятото. До месец същата участ ще сполети и останалите държавни служители – учители, лекари, чиновници в държавната администрация. Изобщо всички руснаци, които живеят от държавата. А това са около 10 млн руснаци заедно със семействата им. Путин ги насочва към Крим. Целта е парите им да останат в рамките на Руската федерация. Санкциите са насочени не само към България, а към всички европейски държави, които са подкрепили санкциите на ЕС към Русия.

Володя, който 9 поредни години по 3 месеца е в Поморие с жена си и дъщеря си, въпреки, че нямат собствено жилище коментира: „Не знам как ще го преживеем. Заповедта си е заповед и ние държавните служители няма как да я нарушим, защото първо няма да ни издадат визи. Първото което питат е къде работите. На Крим е много по-скъпо от Поморие, а и в този български град отдавна се чувстваме като местни жители. С всички се познаваме и ще търсим някакъв невъзможен начин да преодолеем забраната“, с болка сподели Володя.
С тази заповед Путин нанася удар не само върху туризма. Производителите на храни в България за руския пазар се оплакаха вчера, че досега са загубили 12 млн лева от руските санкции за внос на български стоки. Изкупната цена на млякото е паднала с 15%. Продукцията няма пазар за реализация. Отделно излезе друга информация, че 64% от храните в земеделска България от времето на социализма са внос от чужбина.

Putin_stiska_umruk

Снимка Интернет

Путин печели двойно – и от санкциите на ЕС към Русия и от санкциите на Русия към държавите наложили санкции на федерацията.

Подобни новини

23 Thoughts to “ПУТИН наложи ЖЕСТОКИ САНКЦИИ на БЪЛГАРИЯ! Забрани на 10 млн руснаци държавни служители да посещават морето ни! Насочи ги към Крим. ВОЛОДЯ, който 9 поредни години е по 3 месеца в Поморие: Не знам как ще го преживеем”

 1. Kirov

  Сега ми е интересно тъпата празна кратуна бойко как ще си задържи измисленото правителство от гъзолииииззззци!!!!!!

  1. ne razbirasht

   ciala bulgaria sme takiva dokato vse oshte ima nashi i vashi i jiveem roditelite si taka shtee zashtoto sme zavisimi

 2. videnov

  da si sedat v Rusia neni triabvat nakraia da se oturvem ot tiax

  1. Дедо Дедов–дедовия

   Виденов,
   Много си наивен да не кажа прост.
   Сега янките ли ще ни напълнят морските курорти?

   1. Ваня Мавродиева

    ВОЛОДЯ,НЕ СЪЖАЛЯВАЙ.ТУК Е ТОЛКОВА МРЪСНО,ПЪЛНО Е С ДРОГИРАНИ И ПИЯНИ АНГЛИЧАНИ,ГЕРМАНЦИ-ПАПЛАЧ.

 3. videnov

  kakvo ste se rasplakali za tia triabvat vi partenki

 4. МИТКО

  също като нашия роско-боско-хубавеца,то ако има начин и без пари ще ни продаде

 5. Браво, да е жив и здрав! Сега останаха много бежанци мюсулмани, които би трябвало да са сирийци, но изумително много приличат на турци???

 6. Камен

  Гърция може да фалира до 8 Април. Ако Путин му е дружка може да му даде на Ципрас няколко вагона рубли.. И забравих. Да прати там туристите си.

  1. петър

   а България до края на лятото може и тя да фалира

 7. hristo

  E sega veche she hvanat dedovia nashte upravnici !!!

 8. Иван Иванов

  Чета и не вярвам на очите си:( За Дианчето знаем вече че с PR на Рисия се издаржа. Ама вие овцете по неиа не ви разбирам!!!

 9. Illuminated

  Какъв е източника на информацията, защото изобщо не ми изглежда достоверно, а по-скоро е пропаганда с цел настройване срещу Русия и Путин…

  1. Ждрольо

   Значи ние ще ходим в Русия тогава. От няколко години се каня да ида до Петербург, но не знам с тези европейски доходи, които получавам, колко време ще мога да изкарам там. Във всеки случай няма да мога като руските държавни служители по месец и отгоре тук.

 10. Blagovest

  Аз мисля че Русия ми пази!!!

 11. hristova

  КАКВОТО ПОВИКАЛО,ТАКОВА СЕ ОБАДИЛО……..КАТО СЕ ОТВАРЯМЕ МНОГО,КЪДЕТО НЕ ТРЯБВА,СЕГА ЩЕ СЪРБАМЕ ПОПАРАТА…..ПОЛИТИЦИТЕ ДО ТАМ НИ ДОКАРАХА…….

 12. курт

  Вова – Защо само държавните служители – хайде ако обичаш забрани на абсолютно всички да припарват до България

 13. Руми

  Всяко зло за добро! Колкото повече забрани, толкова повече желание. Нашето море е прекрасно, ако искат камънаци и сол – кеф им Турция, кеф им Гърция. То само той да ни беше отрязал, гледам и гръка Ципрас, го е надървил от юг. Нас другите не са ни проблем – проблема ни е Бойко и компания „ФЕС“БУК.БГ

 14. петър

  Българина не е никакъв потребител още докато му сложа сметка от 2000 лв за една вечеря и се е надрискал

 15. e6acu

  Кой не мое да целува ръка, целува гъз … , но тя каруцата кат се обърне, пътища много…

 16. Спокойно,дойде време БЪЛГАРИНА да си види родното Черноморие след толкова време гледане по телевизия и фейс…………

 17. Деси

  От Варна съм и трябва да ви кажа, че курортите са пусти – със сигурност поне с 50% в сравнение с мин. година е спаднало присъствието на турсити. Това удря по икономиката ни, скъпи сънародници. И без това мизерния ни БВП се формира главно от туризъм, т.к. ние производство НЯМАМЕ! Сега талибаните и бежанците да заповядат в лъскавите ни и скъпи курорти. И в този момент сами си сърбаме попарата – ЕС на какво становище е по въпроса – мълчат си…

 18. Емил Павлов

  Един пастир когато се грижи за стадото си,мляко ще има.

Оставете коментар