ПУТИН наложи ЖЕСТОКИ САНКЦИИ на БЪЛГАРИЯ! Забрани на 10 млн руснаци държавни служители да посещават морето ни! Насочи ги към Крим. ВОЛОДЯ, който 9 поредни години е по 3 месеца в Поморие: Не знам как ще го преживеем

Путин наложи жестоки санкции на България. Забрани официално на всички свои държавни служители в силовите структори да пътуват до България през лятото. До месец същата участ ще сполети и останалите държавни служители – учители, лекари, чиновници в държавната администрация. Изобщо всички руснаци, които живеят от държавата. А това са около 10 млн руснаци заедно със семействата им. Путин ги насочва към Крим. Целта е парите им да останат в рамките на Руската федерация. Санкциите са насочени не само към България, а към всички европейски държави, които са подкрепили санкциите на ЕС към Русия.

Володя, който 9 поредни години по 3 месеца е в Поморие с жена си и дъщеря си, въпреки, че нямат собствено жилище коментира: „Не знам как ще го преживеем. Заповедта си е заповед и ние държавните служители няма как да я нарушим, защото първо няма да ни издадат визи. Първото което питат е къде работите. На Крим е много по-скъпо от Поморие, а и в този български град отдавна се чувстваме като местни жители. С всички се познаваме и ще търсим някакъв невъзможен начин да преодолеем забраната“, с болка сподели Володя.
С тази заповед Путин нанася удар не само върху туризма. Производителите на храни в България за руския пазар се оплакаха вчера, че досега са загубили 12 млн лева от руските санкции за внос на български стоки. Изкупната цена на млякото е паднала с 15%. Продукцията няма пазар за реализация. Отделно излезе друга информация, че 64% от храните в земеделска България от времето на социализма са внос от чужбина.

Putin_stiska_umruk

Снимка Интернет

Путин печели двойно – и от санкциите на ЕС към Русия и от санкциите на Русия към държавите наложили санкции на федерацията.

Подобни новини

Оставете коментар