ЧЕСТИТО БЪЛГАРИ: Парламентът гласува ТРЕТИЯ ПОЛ! С вота на ГЕРБ, РБ и ДПС! Вече може законно да си смените пола! Това са ЕВРОПЕЙСКИТЕ ЦЕННОСТИ: Глад, трети пол и бебета във фризер

Честито българи! Парламентът гласува преди минути третия пол. С гласовете на ГЕРБ, РБ и ДПС! Вече може законно да си смените пола. Да ви го отрежат или да ви монтират другия полов орган.

„Имате внуци. Как ще им обясните третия пол. Изпълнявали европейските директиви. Европа щели да ни наложат санкции. Какво, ще ни бомбандират ли? Не няма да ни бомбандират, ако не приемем европейската директива. На това аз му викам Евро-гейски ценности“, изригна от трибуната на Народното събрание Десислав Чукулов.
Това ли е най-важният закон в държавата, най-големият проблем за хората. Докато ГЕРБ, РБ и ДПС гласуваха третия пол поясите (живи дървета посадени през 50-те години на миналия век) в Добруджа се изсичат. Поясите са направени за да спират вятърът, който в равнината е унищожавал реколтата. Ето ви един проблем на държавата, и други подобни колкото искаш преди третия пол. За ЕС обаче са нейните ценности – глад, трети пол и мъртви бебета във фризер.

treti_pol_ozna4enie_za_toaletna_25_03_2015

Снимка Интернет
В България ще бъдат сменени всички табели на тоалетните с тези заради третия пол.

Подобни новини

Оставете коментар