ХОМОСЕКСУАЛНИТЕ са били кастрирани при ЮСТИНИАН от 529 г до… в продължение на 1400 г! РУСИЯ прие 100 г забрана на гейпарадите! ЕВРОПА, виждате картата на ТРЕТИЯ ПОЛ

България узакони вчера на второ четене третия пол, смяната на пола, но нито една телевизия не го каза даже като новина, какво остава да го коментират в ефир. Сакън да не започнат лоши настроения срещу Бойко Методиев Борисов.
Негово Величество Интернета обаче ще ви разкаже историята на хомосексуалността.
Марката кастриране и изгаряне на хомосексуални е от император Юстиниан I през 529 г., който налага публична кастрация и екзекуция за всеки извършил хомосексуални отношения, без значение дали е активен или пасивен. Юстиниановия законов кодекс служи за основа на законодателствата на повечето европейски държави осъждащи хомосексуалните за следващите 1400 години. Хомосексуалното поведение или содомия, се е смятало за върховно престъпление и хиляди хомосексуални мъже биват екзекутирани в Европа след интензивно преследване през тези векове. Лесбийките по-рядко са подлагани на наказания, но и те също изпитват преследванията и екзекуциите, макар и в по-малка степен.
В Русия в момента има 100-годишна забрана за гейпаради. Разбира се хомосексуалните са факт и никой не ги кастрира или убива, но поведението им е извън закона.
В Европа положението го виждате на картата. Целта да се узаконяват браковете мъж-мъж и жена-жена и отглеждането на деца в такива семейства е проста. Големите пари, които са в корпорациите дават пълна свобода за робите да живеят както си искат и да се опростачват колкото се може повече. Така по-лесно ще бъдат управлявани, защото по-малко ще мислят като нормални хора. В Библията и останалите божествени книги никъде не пише за третия пол.

karta_razre6eni_i_zabraneni_gey_brakove

Снимка wikipedia.org
В синьо са узаконените гейбракове. В червено ограничаване в конституцията само на бракове мъж – жена. В светло синьо – узаконен друг тип партньорство. В сиво – забрането съжителство на гейдвойки. В черно са водните площи.

Подобни новини

Оставете коментар