ПУТИН: Няма да ни уплашите, няма да успеете да ни надвиете. На всичко имаме адекватен отговор

Путин отправи предупреждение към Америка и слугата и Европа на среща с руската федерална служба за сигурност:
„Няма да уплашите Русия. Няма са успеете да я надвиете. На всичко ще имаме адекватен отговор. През 2014 година Русия беше и в момента е подложена на дискредитиране. Открихме в Русия и върнахме в страните им 52 щатни сътрудници, работили срещу нас и 290 агенти. Предотвратихме 8 терористични акта на територията на Руската федерация, неутрализирахме 60 терористични групи. Имаме информация, че за парламентарните избори през 2016 и президентските през 2018 г враговете ни ще предприемат множество актове за дискредитация на руската власт и дестабилизация на политическата обстановка в Русия. Ние обаче сме подгготвени“.
Путин предложи нов законопроект, който да даде на органите на федералната служба за сигурност да изпраща съветници и специалисти в чужди държави с постоянен договор. Целта е съгласуване със специалните служби и правоохранителните органи на тези държави, с цел повишаване ефективността на борбата с престъпления от международен характер.
ФСБ на Русия е сключило споразумения за сътрудничество и взаимодействие със специалните служби и с правоохранителните органи на Република Абхазия, РепубликаЮжна Осетия и Киргизската Република. По-нататък се планира сключването на подобни споразумения с други чужди държави.

Putin_FSB
Снимка Интернет

Путин вече мисли за 2016 и 2018 г.

Подобни новини

Оставете коментар