АМЕРИКАНЦИТЕ не могат да разберат как РУСНАЦИТЕ 900 дни са яли само котки, кучета и плъхове, но не са предали Ленинград, защо лукса и парите не ги вълнуват!

Те, американците не могат да разберат как един човек може да се откаже от лукса, от парите, от хубавия живот. Чудят се как може руснаците да не мислят като западняците. Той, Западът забравя историята за обкръжението на Ленинград, когато за 900 дни и нощи руснаците отказаха да предадат града, като изядоха всички кучета, котки и плъхове, но не отстъпиха.
Русия си е себедостатъчна. Сега увеличиха производството. Всичко си произвеждат сами. Става с техни машини, руско произвоство. В момента има страшен бум на всякаква продукция. Може да не е луксозна, но е истинска. само 1-2% от руснаците искат западни стоки. Следващата им стъпка е на направят с Китай, Бразилия и Индия международна банка, която да конкурира Световната банка, но голямата цел е да бъде съборено световното господство на долара.
И всичко това става на фона на приготовленията за война. Армиите в Донецката и Луганската републики са в пълна бойна готовност. Целта на Америка е да се сбият отново с Украйна, но този път ще стигнат до Киев.
Виждате какви са настроенията в Европа. Вчера в Чехия млад мъж показа голия си задник на конвоя на НАТО с викове: НАТО фашисти, коментира Станил Станилов.

ruskinq_voinik_stiska_umruk

Снимка Интернет

Западът не може да проумее как тази рускиня е готова да яде само плъхове, котки и кучета, но няма да предаде Русия.

 

Подобни новини

Оставете коментар