БОРИСОВ ИЗЛЪГА за Цветан Василев! Самият той, МЕТОДИЕВ каза тогава: Ако имах пари щях да се наредя на опашка пред банката

Борисов излъга за Цветан Василев днес, както го прави всеки ден, като бандит. Василев отишъл при него в дома му в Банкя, но влязъл в колата му в гаража и това било криминалното на срещата. За това вероятно Методиев Борисов не лъже. В следващите изречения обаче като дърт циганин:

„Няма да ми повярвате, но Цветан Василев дойде само да ми се извини. Как за какво? За това, че всяка сутрин ме тормозеше през неговата телевизия. Това съсипа детето ми, което до оня ден беше на хапчета. Всеки ден обграждаха къщата ми с камери и микрофони. Призовавам Цветан Василев да се върне в България, лично аз ще отида да го посрещна на границата. Ами ще го арестуват и ще даде показания“.

Борисов много добре знае, че Цветан Василев не може да мине сръбската граница и че българската прокуратура не иска да го разпита, защото ще излезе помията на Борисов, който обвини за фалита на банката единствено Орешарски и финансовия министър Чобанов.
Лично Методиев Борисов призова тогава българите да си теглят парите по всички телевизии с изречението: Аз, ако имах пари щях да се наредя на опашка да си ги взема.
За този призив прокуратурата трябваше да го арестува и обвини в заплаха на националната сигурност. Всички обаче подминаха това изречение, което доказва кой крив, кой прав.

Cvetan_Vasilev_jena_mu_s_Boiko_Borisov

Снимка Интернет

Бойко Борисов не само не помогна на Цветан Василев да спре Делян Пеевски и ДПС за съсипването на банковата система, но наливаше масло в огъня с умишлени изказвания, които даже застрашиха банковата система.

Подобни новини

Оставете коментар