БЪЛГАРИТЕ нямат КАУЗА заради която да живеят! Всичко вече е БЕЗСМИСЛЕНО. Дори да умреш е безсмислено, защото човек умира уморен от живота, но доволен от него, че го изживял

Българите нямат кауза заради която да живеят. Ценностите изчезнаха, хората изчезнаха, децата изчезнаха, дори птичките изчезнаха. Защо такава безнадежност ще питате? Защото вече всичко е без смисъл. Цял ден да садиш картофи е безсмислено. Цял ден да пасеш овце е безсмислено. Цял ден да бачкаш в града е безсмислено. Цял ден да крещиш – този е престъпник е безсмислено. Изобщо всичко е безсмислено. Даже да умреш вече е безсмислено, защото човек умира уморен от живота, но доволен от него, че го е изживял. А в този наш живот дори не можеш да се умориш за да умреш доволен.

Направо да завидиш на социализма, защото тогава е имало кауза – да изградят комунизма, тоест всички да са истински хора, работещи, усмихнати, щастливи, да няма гладни, жадни, нещастни, убийци. Нещо като рая.
Днес банките в България са бъкани с пари и никой не ги иска. Никой не иска да е бизнесмен, защото не вярва на властта. Недоверието е тотално. Страх ги е да вземат кредити, защото един ден има голяма опасност да останат на улицата заради  криминалната икономическа обстановка в държавата.
Не се страхувайте, че ще останете без храна. Страхувайте се да не останете без хора, защото тогава няма да има кого да храните.

race_edna_varhu_druga_simvolizirat_kauza

Снимка Интернет
Българите нямат кауза. Единственото заради което им остана да живеят е семейството, но то не е национална, а лична кауза. А и семейство трудно се удържа при цялата безсмисленост на живота ни.

Подобни новини

Оставете коментар