ВАЛЕНТИН ВАЦЕВ: Гейовете и лесбийките в България са повече от РУСОФОБИТЕ и по-организирани, но „Америка за България“ управлява държавата

Историкът Валентин Вацев обяви, че гейовете и лесбийките в България са повече от русофобите, но „Америка за България“ управлява държавата.

„4% са русофобите в България, а гейовете и лесбийкоите са повече и по-организирани. Жалкото е, че тази малобройна група през „Америка за България“ управлява държавата ни. Цялата българска върхушка е една Америка за България. Българските русофоби се зародиха още в 80-те години на миналия век, когато децата на комунистите не знаеха английски, но въздишаха по Америка. Но истинските русофоби са в Русия. Нашите тук са бледо копие на руските и гонят тясно личен и партиен интерес“, коментира Вацев.

Бойко Борисов е един от тези 4% русофоби бледо копие на руските русофоби. Чуйте го как защитава личния си интерес: „Нашата позиция е евроатлантическа и няма как да не подновим договорите за американските бази на територията на България. Няма как да не гласуваме за санкциите срещу Русия. Няма как да построим Южен поток и АЕЦ Белене, след като Европа не разрешава.

Putin_sliza_ot_samolet_500

Снимка Интернет

Колкото по-популярен на Запад става Путин, толкова по агресивни стават русофобите в Европа. Рисуват го като Хитлер, като звяр, като дявол, демон и всичко възможно за да въздействат подсъзнателно на публиката. Тя обаче не е толкова елементарна и първосигнална.

Подобни новини

Оставете коментар