РУСИЯ заселва огромния си Далечен Изток с поне 15 млн китайци! ПУТИН удря АМЕРИКА с ЙЕМЕН, за да качи курса на рублата

Русия ще засели огромните си територии в Далечния Изток, около Владивосток, Хабаровск, Якутск, Иркутск, ….. с поне 15 милиона китайци.

„В момента там живеят 1 жител на 1 кв/км. Русия е решила да отвори границите си за Китай, а там чакат 150 млн китайци и поне 15 млн ще заселят руската територия“, каза проф. Николай Овчаров, който се върна от пътешествие във Владивосток, а оттам в Камчатка.

Другата игра на Путин е Йемен, къдете помогна на шиитите да вземат властта и затова Йемен беше нападнат от Саудитска арабия, Кувейт и още 5 слуги на Америка. Тук битката е за пътя на петрола. Ако Русия владее Йемен като съдружник това спира пътя на черното злато през единствения воден канал за излаз към всички морета и океани. За да реши този проблем Америка изненада света като контраатакува с Иран, към която вече 10 г сипе заплахи, че ще я нападне заради ядрената и програма. Преди дни Америка и Европа изненадващо за масовия зрител вдигнаха санкциите към Иран, което означава, че оттам може да се изнася петрол. Израел веднага обяви заплаха за националната си сигурност, но Вашингтон успокои евреите. Битката е за пътя на петрола и оттам курса на рублата. От нея пък зависят цените в Русия и живота на обикновените руснаци Володя, Сергей, Маша и…..

karta_Rusia_Dale4nia_Iztok

Снимка Интернет

Виждате Далечния Изток на Русия, който Путин ще засели с 15 млн китайци като отвори границите си да живеят там и правят бизнес.

Подобни новини

Оставете коментар