ГОЛЯМАТА ЛЪЖА намаляване цената на тока от АМЕРИКАНСКИТЕ ЦЕНТРАЛИ Марица 1 и 3! ОГРОМНА ЛЪЖА, защото Йордан от всеки БГ град ще плаща ПО-МАЛКА СМЕТКА! То ГОЛЯМО ПРЕГРЪЩАНЕ на Борисов с USA посланика..

Нали сте наясно, че всяко действие на Методиев Борисов е PR акция в негова полза и тази на господарите му. Такава акция бе официалната среща пред десетки камери с американския посланик и собствениците американци на ТЕЦ-овете Марица 1 и 3 на които българите плащат най-висока цена за ток. С 50% по-висока в сравнение с АЕЦ Козлодуй.

Голямата лъжа, че токът от американските Марица 1 и 3 ще стане по-евтин тръгна по обслужващите властта медии. Изобщо няма такова нещо. Истината е, че договорите с американците, които са до 2024 и 2027 г са при нови условия. Но те обслужват само американците, така че да си съберат дължимите пари. Нищо друго. Тоест НЕК (националната електрическа компания) ще плаща по-малко на американците за да си изплати дълга от 3 млр лева. И за 10 г това щяло да е 1 млр лева по-малко. Но за Йордан от който и да е български квартал, в който и да е български град това е без значение. Йордан ще продължи да плаща по-скъпо от днес, защото американските Марица 1 и 3 трябва да си приберат 3-те млр лева.
Голямо прегръщане беше днес между Борисов и американците и оня от Банкя не пропусна да направи реклама на Хаус – Маус, фирмата която ту ще строи, ту не иска да влага пари в 7-ми блок на АЕЦ Козлодуй. Колко мъка има по тази земя България.

deputati_Ataka_pokazvat_USA_tankove_ma6ini_v_parlamenta

Снимка вестник Атака
Волен Сидеров и депутатите от Атака показаха в парламента това, което другите медии не показват – американската техника от над 200 тежки машини, които пристигнаха в България не заради някакво учение, а за войната в Украйна.
Волен Сидеров: „Агенти на ЦРУ и НАТО обикалят България и проучват дали болници, училища и хотели могат да станат медицински центрове за настаняване на ранени войници от  войната в Украйна. Очаквам хибридната война да бъде заменена от реална в края на май и информацията ми е сигурна и надежна“.

Днес парламента гласува допускане създаването на батальон на НАТО на българска територия. Това стана с гласовете на ГЕРБ, ДПС, Реформатори, Патриотичен фронт и останките на Бареков. Против гласуваха Атака и част от БСП. Бързането за това гласуване беше голямо, защото депутатите излязоха във ваканция до 20 април.

Подобни новини

Оставете коментар