УНИЩОЖАВАЙ и ВЛАДЕЙ! Нямаш евтина енергия, НЯМА ПРОИЗВОДСТВО, НЯМА БЪДЕЩЕ. Всеки, който казва ИСТИНАТА го изкарват ЛУД

Унищожавай и владей! Това е новото съвременно световно правило. Римското – Разделяй и владей се промени на Унищожавай и владей. България от райска градина вече е пустиня. По-страшното обаче е, че е духовна пустиня. Няма производство. А защо няма производство? Защото енергията за производство беше унищожена умишлено и вече е много скъпа за каквато и да е дейност. Крайният продукт излиза скъп. Отдавна ги няма и пазарите. Какво ще го правиш този продукт, след като няма кой да го купи.

Фалирала Гърция има Брутен вътрешен продукт от 132 милиарда евро, а България е едва с 18 милиарда евро. Ако не знаете, токът едно време беше 2 стотинки, днес е 18 стотинки. За бензина няма какво да говорим. Днес сме по-поробени от когато и да било в 1334-годишната история на държавата. В момента България плаща 1 милион лева за да нареже 1 и 2 блок на АЕЦ Козлодуй. Политическата каста продаде тези евтини енергийни източници, като ги спря. В Чехия, в Словакия, във Финландия същите блокове работят и в момента, а нашите ги режат, въпреки че бяха с двойна защита. Въпреки, че Европа не ни е налагала да ги затваряме. Енергийната ни система е тотално унищожена и вече е собственост на американските Марица 1 и 3, защото Българският енергиен холдинг дължи на американците 3 милиарда лева. Огромна лъжа на Борисов беше, че ще плащаме на тези американски централи по 100 млн по-малко на година. Истината е, че в договора пише, че се плаща и за неизкупена енергия, защото на времето Иван Костов така го е подписал. На питане до Европейската комисия – Противозаконни ли са тези договори, отговорът на ЕК беше, че този договор нарушава европейското законодателство и може да бъде прекратен. Методиев Борисов обаче крие този документ, защото не може да спре кражбата на своите господари.
Когато нямаш евтина енергия не може да имаш производство, а когато нямаш производство няма и бъдеще.

NATO_bodigard_na_kradcite_na_BG

Снимка Фейсбук
НАТО е тук освен да пази крадците на България, да създаде една малка средна класа и съответно  да я пази от недоволството на народа.

Подобни новини

Оставете коментар