ФАШИЗМЪТ върлува законно с пълна сила в УКРАЙНА! Приеха закон за лов на битови сепаратисти – РУСОФИЛИ наречени ненадеждни граждани!

Фашизмът върлува законно с пълна сила в Украйна! Приеха закон за битов сепаратист – лов на русофили, които живеят в Украйна наречени ненадежни граждани. В реклами по улици и социални мрежи официално се ловят русофили, като се има в предвид, че 60% от населението на Украйна са руснаци.

Съвременните фашисти събират лични данни и правят доноси до властите за ненадежни граждани, тоест такива, които обичат Русия. Разпространяват се инструкции как да се търсят и ловят русофили и как да бъдат предадени на властите в Украйна. Не е ясно като ги хванат във фашистки лагери ли ще пращат и после в газови камери. Единственото наказание засега е затвор от 7 до 12 години. Въпрос към фашистите в Украйна: Имате ли затвори за 10 млн ненадеждни граждани?
Ето ви доказателствата за написаното по-горе:
Украинският вестник „Вести“ съобщи, че в Украйна агитират хората да пишат доноси срещу “ненадеждни“ граждани с „неправилни“ възгледи и убеждения.

„Така наречените активисти призовават добросъвестни граждани да съобщават на регионални и централни горещи линии на СБУ (Службата са сигурност на Украйна) за ненадеждни граждани, които харесват Русия и не одобряват политиката на настоящата украинска власт. За такива хора дори е измислено наименование – “битов сепаратист“. В градовете в юго-източната част на страната вече се раздават инструкции, как да се търсят такива „сепаратисти“, съобщава изданието.

На улиците се появиха билбордове с надписи: “битовият сепаратист“ е този, който осквернява националните символи и чака въдворяването на “руския свят“, а също всеки, който “агитира срещу мобилизацията, разпространява слухове за заплаха спрямо руския език или всеки, който просто всява страх и упадъчно настроение“. Също така, на билбордовете се пояснява, че всеки „битов сепаратист“ ще получи наказание във вид на лишаване на свобода от 7 до 12 години.

Инициатори на тази акция са клоновете на обществената организация „Кризисен медиацентър“ в различните региони на страната, при това държавната власт одобрява инициативата. „Проектът е одобрен на ниво министерски съвет, а рекламни площи бяха предоставени от местни“, разказа на украинските „Вести“ директорът на един от клоновете на такъв медиацентър в Одеса Альона Балаба.

Кампанията вече е провокирала истински лов на вещици, пише вестникът. Издирването на “несъгласни“ започна във ВУЗ-ове и социални мрежи. „Само заради един “непатриотичен“ пост може да обвинят човека в подкрепа на ДНР и ЛНР. В социалната мрежа “ВКонтакте” вече има цели групи, които се занимават със събиране на лични данни и снимки на злочестите потребители“, пише вестникът.

Опит за прекратяване на духовните и исторически връзки на Русия с Украйна е и решението на Върховната рада, взето онзи ден.Припомняме, че украинският парламент прие закон за забрана на комунистическа и национал-демократична партия и дейности.

„Уравняването на комунистическата и нацистката атрибутика в навечерието на 70-годишнината от Великата Победа, е цинично и кощунствено едновременно. Радата щампира закони под диктовката на западни окуратори, като безразсъдно и неистово измива от украинската история, всичко онова, което е било и може да бъде свързано с Русия“, заяви ръководителят на Държавната дума на РФ по въпросите на ОНД Леонид Слуцкий.

bitov_separatist_bilbord_v_Ukraina_14_04_2015

Снимка Интернет
Това е един от билбордовете за лов на “битови сепаратисти“ и въдворяването на “руския свят“. Даден е телефон. Всеки фашист може да се обади и предаде на властта който и да е русофил.

Подобни новини

Оставете коментар