БЕБЕ на 42 дни ПОЧИНА, родителите обвиняват лекарите! МАЙКИ: Объркали са бактериален менингит с пневмония и загубата на ценно време води до смъртоносния….

Бебе на 42 дни почина в болница, родителите обвиняват лекарите. Бебето Найден вдигнало над 39 градуса температура и родителите Десислава и Стефан Димови го откарали в поликлиниката в кв. Аспарухово във Варна. Педиатър му изписал нурофен и капки за уши. След 4-5 часа обаче детето се влошило и било откарано в спешния център на МБАЛ „Св. Анна“. Настанили го веднага в клиниката по педиатрия с диагноза бронхопневмония. Часове по-късно Найден починал, след като станал на лилави петна.

Майка на друго бебе – Татяна Кривошиева коментира в социалните мрежи, че нурофен е опасен. „Не го давайте на децата си, има смъртни случаи и е доказано, че предизвиква алергии“, пише Кривошиева. Други родители пък коментираха, че вероятно става дума за бактериален менингит, който много често докторите бъркат с пневмония. Следва загуба на ценно време и се стига до смъртоносния бактериален сепсис.
Според епикризата детето ми е починало от остър миокардит и мозъчен кръвоизлив, коментира почернената майка. За Десислава и Стефан Найден е било първо дете в семейството. Родителите започват разследване за виновните за смъртта на първородния си син.

poliklinika_kv_Asparuhovo

 

Снимка Интернет

От поликлиниката в кв. Аспарухово във Варна вероятно е тръгнала смърта на 42-дневното бебе.

Подобни новини

Оставете коментар