С КОЙ СПИ Бойко Борисов? Казва, че е сам като куче. Нормален ли е тогава? Да спи САМ СЪС СЕБЕ си, с магнолията си или с…. ЕДНО е СИГУРНО – сутрин събужда глава пълна с…

 

С кой спи Бойко Борисов? Казва, че е сам като куче. Нормален ли е тогава? Да спи сам със себе си, с магнолията си или с близнака си от зодията. Че то, ако не спиш с някой значи не си мъж.
Иначе снимката с манголията е чист PR откраднат от PR-а на английския премиер Дейвид Камерън. Но Камерън спи със Саманта. Даже имат 4 деца, последното родено 2010 г.
Това, че някаква снимка на Борисов по анцунг пред едно цвете породи толкова много внимание, каквото отделяме и ние в момента показва колко незначително е мисленето на българина. Не се занимава със сериозните неща. Както каза Арман Бабикян тази сутрин: „Сериозно нещо от вчера, е че Вежди Рашидов е простак и трябва да му се потърси сметка за културата на културния министър. Ами турските тирове с нелегални цигари, които минават през митницата, като лично митничари им сменят номерата с български. Кран, който ако бъде затворен пенсиите ще станат по 1000 лв. Ами палата на кмета на Пазарджик, който дава обществени поръчки, тоест европейски пари само на една фирма? Ами магистралата, която откри Методиев Борисов преди 2 г, сега е нацепена по средата на платното. Ами поклонът пред американците вчера и мечтата за някакви компенсации, защото България спазила всички указания за да не пусне руската тръба. Ами…
Едно е сигурно – всяка сутрин Бойко Методиев Борисов събужда глава пълна с простотии и тук там някое цветче от магнолия.

Boiko_Borisov_spi_raka_na_mucuna

Снимка Интернет
Бойко Методиев Борисов спи сам със себе си и това не е нормално. От там ненормален е и народът.

Подобни новини

Оставете коментар