АМЕРИКАНСКИЯТ ВОЙНИК-ПИЯН-ПОБОЙНИК се превърна в британски. ЛЪЖАТ! Американец е, но тъй като ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ МРАЗИ АМЕРИКАНЦИТЕ, затова лъжат. Но командирът му призна пред ПЛАМЕН, че…

Американският войник-побойник се превърна в британски. Лъжат ви! Америанец е, но тъй като цяла България мрази американците, затова лъжат. Час след инцидента говорителят на МВР Сливен Първолета Мандинска каза пред БТА, че американският войник….

Командирът му призна, че в Афганистан същият този американец също е изпадал в ярост. Тоест нормално е да се случват такива работи. Казват ни свиквайте. Нормално е даже да изнасилят някое девойче и насилникът да бъде отзован в Америка без съд и присъда, защото такива са договорите със страните, където присъстват войските на НАТО. Преди седмица това се случи в Украйна, скоро и у нас.

„Имахме свободен час и с две съученички стояхме на една пейка в градинката до училището. Към нас се приближи пиян войник и започна да ни говори на английски. Поиска нещо от нас, да го упътим. Казахме му, че не можем да му помогнем и той ми удари един шамар, по скулата. Без причина. От охранителна полиция го видяха и извикаха командира му. Той ни обясни, че не се е случило нищо особено. Подобни инциденти често се случвали, а този боец изпадал в ярост и на други места. Щели да го накажат и да му вземат 1/2 от заплатата“, обясни пред BTV шамаросаният в Сливен ученик Пламен Илиев. Останалите телевизии не раздуха инцидента дори и с лъжата, че е британец, а не американец.

Plamen_Iliev_udaren_u4enik_ot_amerikanski_voinik_Sliven

Снимка www.youcomments.com
Това е Пламен Илиев, който отнесе шамар от американският пиян побойник на НАТО в градинка в Сливен. Семейството на Пламен обяви, че няма да подава жалба срещу натовеца. А и да се жалват файда няма, защото войниците от НАТО могат да бъдат съдени само в Америка без значение престъплението им. Такъв е договорът за влизане в НАТО на всички страни членки.

Подобни новини

Оставете коментар