БОЙ пред президенството заради 4 млр лева, които политиците васали подаряват на АМЕРИКА за самолети втора употреба. Плаща ги всеки един от нас, затова живеем мизерно и взеха ония 16 млр

 

Бой пред президенството се състоя днес между Реформатори и Атака заради 4 млр лева, които политици васали подаряват на Америка за самолети втора употреба. Плаща ги всеки от нас, затова живеем мизерно. Това са 4 млр, една атомна централа Белене, един Южен Поток, увеличение на пенсиите. Заповедта за тази покупка е от Вашингтон. Ето затова беше бързането с гласуването на заема от 16 млр лева. Засега само 4 млр отиват в Америка. Робите българи ще бачкат за да ги платят.

Президентът слуга на Америка Росен Плевналиев събра днес консултативния съвет за бъдещето на българската армия. Отидоха всички лидери – Методиев Борисов, Местан, Миков, Радан Кънев, Валери Симеонов. Пред президенството властта беше организирала митинг в подкрепа на НАТО за да дадем тия 4 млр на Америка. Тоест този митинг беше против целия български народ. Накрая дойдоха от Атака и се сбиха с американофилите.

Методиев Борисов будалка в профила си във Фейсбук със следното обяснение:

Нарастващите приходи в държавата, които са резултат от борбата ни с корупцията и контрабандата, ще осъществим реформа в армията през 2016 г. Години наред са се купували неподходящи или недостатъчно добре оборудвани машини и техника. На колегите от НАТО винаги съм казвал, че най-важното е когато една страна изпраща на мисии живата си сила. В България трябва да сме горди, защото показахме, че сме много по-лоялен член на НАТО от други държави, които вече са изтеглили своите контингенти от конфликтните райони.

samoleti_F16

Снимка Интернет
Продажните български политици набутаха 4 млр лева заем на българите ето за тези американски бараки F16 втора употреба.

Подобни новини

Оставете коментар