ТАКА се ПРАВИ БИЗНЕС! НАТО унищожи бизнесът ни с оръжие, сега ни налага да купим АМЕРИКАНСКИ БОКЛУЦИ През 1989 г военната продукция бе 1/4 от приходите на БЪЛГАРИЯ, а днес..

Така се прави бизнес! Унищожаваш един печеливш бизнес, какъвто беше военно-промишленият ни комплекс и после налагаш със сила своите боклуци – морално остарели самолети и танкове. Че помня в зенитната батарея в казармата преди повече от 20 г изучавахме F16, които днес трябва платим на фалиралата Америка, която се издържа ето по този начин, насила на най-бедните държави в света по договор да ги пази. От кого? От измислените агресори, които самата Америка създава.

Помня, че ЗУ23 (зенитна установка, за 23 мм снаряд) беше шок и ужас за F16, който днес ни пробутнат. Един снаряд в целта и самолетът американски е долу.
През 1989 г военната продукция носеше 1/4 от приходите на България. Беше 1/4 от цулата икономика. Военните заводи изнасяха оръжие и боеприпаси за целия свят, а днес се разпродават разпадащи се военни имоти, цели поделения забравени от Господ. Умишлено унищожени от тези, които днес ни продават и тези антибългари, които за 10% комисионна са готови да погребат народа си жив.

ZU_23

Снимка Интернет
Тези руски зенитни установки ЗУ-23 са шок и ужас за тези американските бараки F16.

samoleti_F16

Подобни новини

Оставете коментар